Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 43 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

 

Op het hoofdkantoor zijn wij op zoek naar een:

Coördinator Inventarisaties m/v ( 38 uur)

De afdeling
De Coördinator Inventarisaties valt onder de afdeling Logistiek. Vanuit de afdeling logistiek wordt gezorgd voor een optimale logistieke stroom van de 43 Siebel winkels en de webshop. Binnen Siebel is het ontzettend belangrijk dat de winkelvoorraden te allen tijden aansluiten met het systeem. Om hier nog meer focus op te kunnen leggen zijn wij opzoek naar een nieuwe collega die de controle van de winkelvoorraden op zich gaat nemen. 

De functie
Als Coördinator Inventarisaties ben je primair verantwoordelijk voor het inventariseren van de 43 Siebel winkels, met als doel dat de winkelvoorraad 100% aansluit met de data. Eventuele verschillen zoek je tot in de puntjes uit. In de praktijk zal dit betekenen dat je 2 winkels per week inventariseert. De overige dagen zul je bezig zijn met de afwikkeling van de inventarisaties.  Dit betekent dat de werktijden gedurende de week verschillen en de 38 uur niet gelijkmatig verspreid zullen worden over de werkweek. De dagen dat je een winkel inventariseert zullen mogelijk langer zijn, afhankelijk van hoe de dag verloopt. De overige dagen in de week kun je dit compenseren.


Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een  proactieve persoonlijkheid met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent zeer nauwkeurig, detailgericht en jouw manier van werken is zeer gestructureerd. Je bent daarnaast flexibel en zeer integer.  Je vindt het geen probleem om te reizen, want je zult reizen naar alle Siebel filialen, van Groningen tot Maastricht. Daarnaast voldoe je aan de volgende zaken:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding
  • je hebt ervaring met inventariseren van een winkel of een soortgelijke functie
  • je beschikt over een rijbewijs B
  • Je beschikt over een uitstekende kennis van MS Office (met name Excel)
  • Je maakt je nieuwe computersystemen snel eigen
  • Je bent bereid tot flexibele werktijden gedurende de week.

Wat bieden wij?
Als Coördinator Inventarisaties heb je een belangrijke functie binnen Siebel. Het betreft een mobiele functie, waarbij je de winkelbezoeken zelf kunt indelen (in overleg met je leidinggevende) en je kunt hiervoor gebruik maken van een bedrijfsauto. Bij Siebel Juweliers kom je te werken in een informele omgeving met korte en directe communicatielijnen. Wij bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden zoals aantrekkelijke personeelskorting.


Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV vòòr 31 augustus 2016. Deze kun je richten aan Sanne de Boer (HR Manager) via  sollicitatie@siebeljuweliers.nl .
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.


Kijk voor meer informatie op onze website: www.siebeljuweliers.nl