Siebel Juweliers is al meer dan 100 jaar de bekendste en meest populaire juwelier van Nederland. Bij ons vind je een zeer ruim aanbod aan horloges en gouden, zilveren en diamanten sieraden. Met meer dan 40 winkels en een webshop zijn wij voor iedereen bereikbaar en inspireren wij onze klanten om bijzondere momenten te vieren met schitterende producten.

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een

Medewerker Webshop op oproepbasis (0-38 uur)

Onze missie
Wij willen betaalbare sieraden voor iedereen toegankelijk maken: laagdrempelig, in heel Nederland, voor de allerbeste prijs met de allerbeste persoonlijke service.

Onze visie
Bijzondere momenten verdienen het om gevierd te worden. Met onze sieraden worden jouw persoonlijke momenten nog waardevoller. 

Onze merkwaarden

  • Betrouwbaar
  • Vernieuwend
  • Overtuigend
  • Persoonlijk

Over de functie
Naast de 41 winkels in Nederland is de webshop een belangrijk en veel gebruikt verkoopkanaal voor onze sieraden en horloges. Het Webshop team bestaat uit 3 collega’s en is verantwoordelijk voor het totale operationele proces van de webshop. De medewerker webshop op oproepbasis heeft de volgende hoofdtaak:

  • Het inpakken en verzendklaar maken van de bestellingen;

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, stressbestendige en flexibele oproepkracht die het als een uitdaging ziet, dat het pakketje binnen de afgesproken tijd bij onze klant wordt geleverd. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je hebt een verantwoordelijke en proactieve werkhouding. Daarnaast ben je oplossingsgericht, stressbestendig, nauwkeurig en beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Je hebt goede communicatie vaardigheden
  • Je bent klantvriendelijk ingesteld

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland met inmiddels 41 winkels in Nederland. Bij Siebel kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie. De cultuur is te omschrijven als informeel, dynamisch, met korte communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris, een goede pensioenregeling, 24 vakantiedagen en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief via sollicitatie@siebeljuweliers.nl. Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met HR: 088-6550065.
Een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld