Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Visual Merchandising Coördinator

Wat ga je doen?
Als Visual Merchandising Coördinator ben je voor onze 44 filialen verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de productie en distributie van verpakking- en POS (Point of Sales) materialen en voor tijdige levering van alle promotie materialen voor campagnes in de winkel. Je zorgt er voor dat alle winkels voldoende voorraad hebben van benodigde materialen en tijdig alle benodigde campagne materialen in de winkel hebben liggen. Je zorgt daarbij voor het gehele distributieproces; van het bestellen tot het distribueren naar de winkels. Deze gegevens houdt je middels een database dagelijks bij. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • Het pro actief inventariseren van al het VM materiaal (displays, verpakkingen etc.) met als doel dat alle winkels voldoende voorraad hebben;
 • Verzorgen van alle benodigde materialen voor de marketing campagnes;
 • Tijdig en juist bestellen van VM materialen inclusief het aanvragen van offertes;
 • Je bent eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s uit onze 44 filialen met betrekking tot het VM materiaal en inspelen op de behoeften van de winkel en waar nodig actie ondernemen;
 • Beheren van de VM database;
 • Beheer van de uitingen die op de schermen in de winkels worden afgespeeld.

Hoe ziet jouw afdeling eruit?
Je bent onderdeel van de Marketing afdeling die naast jou bestaat uit een E-commerce Manager, een Junior Social Marketeer, een Graphic Designer en een Marketing & PR Coördinator (vacature). Je rapporteert aan de directeur van Siebel Juweliers.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een organisatietalent! Je doet niets liever dan plannen, organiseren, inventariseren en regelen. Je bent gestructureerd, je hebt een proactieve en positieve werkhouding en je steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent flexibel ingesteld, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent zelfredzaam in het bedenken van oplossingen. Daarnaast zijn onderstaande zaken op jou van toepassing:

 • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;
 • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke rol, met name met plannen en organiseren;
 • Ervaring met de reguliere Office programma’s, met name Excel;
 • Ervaring binnen de retail is een pre;
 • Je bent 38 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland betekent werken met bekende merken, zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha, Michael Kors, Diamonde, Le Chic, Martinshof, Desiree, Bouchard, Sparkling Jewels, Salvatore en Isare. Bij Siebel Juweliers kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De afdeling Marketing is te kenmerken als een jonge en informele afdeling met korte en directe communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid. Wij bieden een marktconform salaris en samen met de personeelskorting van 20% kun je een mooie eigen sieradencollectie opbouwen!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie vóór 29 maart 2019. Je kunt je sollicitatie richten aan Sanne Hömann- de Boer (HR Manager) via sollicitatie@siebeljuweliers.nl.

Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de sollicitatieprocedure.