Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een fulltime 
Telefoniste

Kun je goed luisteren, sta je klanten altijd professioneel te woord en vind je niets leuker dan het eerste aanspreekpunt te zijn voor de klanten van Siebel Juweliers? Dan zien we jou graag schitteren als onze nieuwe collega!

Jouw functie:
Het telefoonverkeer naar de 44 Siebel winkels komt centraal binnen en wordt afgehandeld door de telefoniste. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten van Siebel, zowel telefonisch, via Social Media als per mail. Per dag ontvang je gemiddeld 50 inkomende telefoontjes en afhankelijk van de jaargetijde en/of vakanties kan de werkdruk variëren. Je bent tevens verantwoordelijk voor het klantencontact van de Siebel webshop. Je handelt op professionele wijze de klachten af die binnenkomen.
De functie betreft een duo-baan. In de drukke periodes kan er gevraagd worden om fulltime te werken.

Doel:
Je doet niet liever dan klachten omzetten in positiviteit en zorgt ervoor dat de klant de telefoon met een goed gevoel ophangt.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een proactieve, commerciële en klantvriendelijke duizendpoot, die iedere klant of collega op een rustige, professionele en klantgerichte wijze te woord kan staan. Daarnaast is het belangrijk dat jij je staande kan houden in een hectische omgeving. 

Je bent oplossingsgericht,  stressbestendig en je hebt goede communicatie vaardigheden. Ook ben je bereid om andere administratieve werkzaamheden te verrichten. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de Retail
  • Minimaal 2 jaar ervaring met klachtafhandeling binnen een winkelorganisatie
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.


Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland, waar je de kans krijgt echt iets bij te dragen aan het succes van de organisatie. Bij Siebel kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De cultuur is te omschrijven als informeel, dynamisch, met korte communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag je sollicitatie via sollicitatie@siebeljuweliers.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Galicia de Heus (HR-adviseur).
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.