Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 42 winkels. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een fulltime

Systeembeheerder (FT)

De functie
Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het totale ICT beheer van zowel het hoofdkantoor in Amsterdam alsmede de 42 winkels in het land. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die het leuk vindt zich bezig te houden met het ICT beheer, maar ook met operationele ICT vragen. Het is een zeer interessante en brede functie voor een ervaren ICT-er die zich verder wilt ontwikkelen.

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor alle operationele vraagstukken van jouw collega’s op het hoofdkantoor en in de filialen, tot het beheer van de totale ICT omgeving en het in stand houden van de kwaliteit daarvan. Kortom:

  • Je zorgt voor een werkend en veilig ICT systeem voor de gehele organisatie
  • Je vervult een ondersteunende rol met betrekking tot het gebruik van ICT apparatuur en toepassingen
  • Het installeren, configureren en gebruiksklaar maken van servers, netwerkapparatuur en software toepassingen op een accurate en efficiënte manier
  • Je adviseert het management over ICT-ontwikkelingen
  • Je ondersteunt waar nodig de ICT Support medewerker voor eerstelijns ICT vragen

Gezien wij een Retail organisatie zijn, zul je eens in de vier weken ook stand-by staan in het weekend en tijdens de koopavonden (donderdag en vrijdag) voor vragen uit de filialen.

Wat vragen wij:
Wij zijn op zoek naar een IT talent met een flexibele, oplossingsgerichte en proactieve werkhouding. Je bent analytisch: je bent in staat ten allen tijden te achterhalen waar een probleem door wordt veroorzaakt. Je houdt ervan zaken zelf tot in de puntjes uit te zoeken, je bent namelijk zelf eindverantwoordelijk voor IT binnen Siebel. Het is daarom belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt om er voor te zorgen dat de ICT binnen Siebel goed geregeld is. Verder beschik je over de volgende zaken:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO ICT niveau 4 opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op IT-technisch vlak (systeem- en netwerkbeheer);
  • Hardware kennis (PC, Server en netwerkapparatuur);
  • Je hebt naast de Nederlandse taal een goede beheersing van de Engelse taal.


Arbeidsvoorwaarden
Bij Siebel kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie, waar veel ruimte is om je eigen functie vorm te geven. De cultuur is te omschrijven als informeel, dynamisch, met korte communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris, een goede pensioenregeling, een telefoonvergoeding en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting! Daarnaast beschikt Siebel over een bedrijfsauto waar je voor alle zakelijke ritten gebruik van kan maken.

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan Galicia de Heus, HR Adviseur via sollicitatie@siebeljuweliers.nl.
Het overlegging van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.