Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een
Stagiaire Grafisch Vormgever

De afdeling
De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor alle Marketing en Visual Merchandising activiteiten binnen Siebel Juweliers. Wij zijn op zoek naar een Stagiaire Grafische Vormgever om ons team te versterken. Je werkt binnen ons kleine team namelijk mee als volwaardige collega.
Je maakt zelfstandig beeldmateriaal voor onze website. Daarnaast assisteer je de gehele marketingafdeling bij het creëren van alle online- en offline content, zoals banners, nieuwsbrieven, flyers en display materiaal. Je beschikt over een goed stijlgevoel en houdt ervan om foto’s te maken.    

Wat ga je doen?

  • Mede-ontwerpen van offline materialen
  • Fotografie van producten en sfeerbeelden
  • Bewerken en retoucheren van beeldmateriaal
  • Mede-ontwerpen van banners, nieuwsbrieven en andere communicatie-uitingen

Wie zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar een proactieve, positieve en zelfstandige persoonlijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent flexibel en commercieel ingesteld. Daarnaast beschik je over de onderstaande eigenschappen/vereisten:

  • MBO-opleiding in de richting van grafisch vormgeven of een soortgelijke opleiding
  • Minimale beschikbaarheid van 32 uur per week (4 dagen) voor minimaal 5 maanden
  • Je beheerst Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator
  • Goede fotografische vaardigheden

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland betekent werken met bekende merken, zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha, Michael Kors, Diamonde, Le Chic, Martinshof, Desiree, Bouchard, Sparkling Jewels, Salvatore Plata en Isare. Bij Siebel Juweliers kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De organisatie is te kenmerken als een jonge en informele afdeling met korte en directe communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid.

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan Galicia de Heus (HR-adviseur).
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure. Graag ontvangen wij ook jouw portfolio bij jouw sollicitatie.