Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een
Purchase Controller (38 uur)

 

Doel van de functie
Als Purchase Controller ben je een belangrijke schakel in het logistieke proces van Siebel Juweliers. Je checkt of de sieraden geleverd worden volgens de afspraken die de Inkopers maken met de leveranciers. Je bent de spil binnen de afdeling Inkoop, Logistiek en Finance.

Hoe ziet jouw functie eruit?
De sieraden van de productgroep Goud en Diamant zijn allemaal uniek. Ieder artikel heeft een bepaald gewicht, een specificatie karaat, een goudverlies% en een bepaalde prijsafspraak.  Op de afdeling Inkoop worden deze afspraken gemaakt en in het systeem ingevoerd. Als Purchase Controller check je of alle producten volgens prijsafspraak worden geleverd en of de factuur klopt met de afspraken. Daarna kunnen de sieraden door onze afdeling Logistiek opgemaakt worden voor de verkoop en geef je een akkoord aan afdeling Finance om te betalen. Kortom:

  • Orders die binnen komen checken met de gemaakte afspraken
  • Orders checken via een formule gericht op goudprijs, karaat, gewicht, goudverlies%
  • Proforma facturen checken evenals onmiddellijke betalingsverplichtingen
  • Akkoord geven zodat afdeling Finance over kan gaan tot betaling

Wie zoeken wij?
Je bent cijfermatig goed onderlegt en je bent goed in formules en je vindt het leuk om hier dagelijks mee bezig te zijn. Je hebt een kritische en proactieve werkhouding en bent een stevige persoonlijkheid die niet afschrikt van het aanspreken van collega’s of leveranciers. Je hebt daarnaast een commerciële en klantgerichte instelling. 

Je hebt in ieder geval een HBO diploma op zak en je wilt je graag verder verdiepen binnen logistieke processen. Bij voorkeur heb je enige werkervaring opgedaan in een kantooromgeving. 

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland betekent werken met bekende merken, zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha, Michael Kors, Diamonde, Le Chic, Martinshof, Desiree, Bouchard, Sparkling Jewels, Salvatore en Isare. Bij Siebel Juweliers kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De afdeling Marketing is te kenmerken als een jonge en informele afdeling met korte en directe communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid. Wij bieden een marktconform salaris en samen met de personeelskorting van 20% kun je een mooie eigen sieradencollectie opbouwen!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan Galicia de Heus (HR-adviseur) via sollicitatie@siebeljuweliers.nl.
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.