Sollicitatieproces

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief.
De procedure bestaat uit de volgende stappen:

Sollicitatiegesprek
Wanneer we in jouw CV en motivatie voldoende aanknopingspunten met onze vacature zien, dan nodigen we je graag uit voor een eerste sollicitatiegesprek. Is de uitkomst van het eerste gesprek positief, dan nodigen we je uit voor het tweede gesprek. In één van de gesprekken spreek je altijd met je toekomstige manager.

 Het kan zijn dat we je vragen om  originele stukken mee te nemen van:
• diploma's en cijferlijsten;
• getuigschriften;
• een of meer geldige identiteitsdocumenten;
• eventueel een verklaring van goed gedrag.

Siebel Juweliers controleert de documenten op volledigheid en echtheid en legt de bevindingen hierover vast. We bewaren kopieën van de documenten voor het personeelsdossier. Daarnaast zal Siebel Juweliers de door jou opgegeven referenties nagaan.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In portefeuille
Wanneer je niet in aanmerking komt voor de vacature, maar Siebel Juweliers wel graag jouw CV in portefeuille houdt, vragen we je toestemming daarvoor. Wellicht hebben we in de toekomst een passende vacature en dan nemen we graag contact met je op.


Procedure bij afwijzing
Als Siebel Juweliers besluit dat je niet in aanmerking komt voor de functie, ontvang je zo spoedig mogelijk bericht waarin we je afwijzing zo goed mogelijk motiveren.  


> Naar vacature overzicht