Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Op het hoofdkantoor zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste:
Medewerker Logistiek (38 uur)

De afdeling
De afdeling Logistiek is verantwoordelijk voor alle logistieke stromen van de 44 Siebel winkels. De afdeling bestaat momenteel uit 11 enthousiaste medewerkers. Wij zijn opzoek naar versterking van het Logistieke team. Ben jij 38 uur per week beschikbaar en vind je het een uitdaging om samen met het team te zorgen voor een soepele winkelstroom? Reageer dan snel!

De functie
Als medewerker Logistiek zorg je ervoor dat de producten op de juiste wijze naar de winkels worden verstuurd. Daarnaast zorg je voor de administratieve verwerking en zorg je ervoor dat het product klaar is voor de verkoop. De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

  • Ontvangen, controleren en verzenden van goederen
  • Stickeren, verzamelen en scannen van sieraden
  • Het administreren van sieraden in ons computer systeem
  • Het uitvoeren van “call-backs” om een zo goed mogelijke voorraadverdeling na te streven in de winkels

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die het leuk vindt om enerzijds met routinematige werkzaamheden bezig te zijn, maar ook processen kan overzien en initiatief toont ter verbetering. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je hebt een nauwkeurige en vooral proactieve werkhouding. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting Logistiek
  • Je hebt al enige werkervaring , bij voorkeur in een Logistieke omgeving of het is altijd al je ambitie geweest op een logistieke afdeling te werken binnen de retail
  • Je beschikt over procesmatig inzicht
  • Je bent nauwkeurig en detailgericht, werken met sieraden vraagt om een scherp oog
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam
  • BBL-ers Logistiek worden ook uitgenodigd te reageren op deze vacature

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland met inmiddels 44 winkels in Nederland. Siebel verkoopt de mooiste sieraden en horloges van bekende merken als Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha en Michael Kors en we hebben onze eigen sieradenlijn. Bij Siebel kom je terecht in een dynamische organisatie, waar de cultuur te omschrijven is als informeel, dynamisch, met korte en directe communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Jouw sollicitatie kan je richten aan Galicia de Heus (Junior HR Adviseur).
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.