Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een commerciële:

Marketing & PR Coördinator

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een commerciële collega die de spin in het web is met betrekking tot het  promoten van Siebel Juweliers. Het doel hiervan is dat onze winkelketen altijd top-of-mind is bij potentiële klanten, met als uiteindelijk doel het maximaliseren van de omzet.

Als Marketing en PR Coördinator zorg jij voor de uitvoering van al onze marketing content uitingen en ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor onze PR activiteiten.  Je onderhoudt contacten met media kanalen of winkelcentra en je onderhandelt om de beste deal binnen te halen. Je denkt actief mee over alternatieve promotie activiteiten en adviseert de directie daarover.

Binnen Siebel zijn er een aantal belangrijke verkoopmomenten gedurende het jaar, zoals Valentijn, Moederdag en de kerstperiode. Voor deze jaarlijkse evenementen wordt regelmatig een brochure gemaakt. Als Marketing & PR Coördinator zorg je ervoor dat deze brochure daadwerkelijk op de deurmat ligt. Je kunt hierbij denken aan; het verzamelen van productfoto’s, het controleren van de prijzen, contacten met de drukker.

Hoe ziet jouw afdeling eruit?
Je bent onderdeel van de Marketing afdeling die naast jou bestaat uit een E-commerce Manager, een Junior Social Marketeer, een Graphic Designer en een Visual Merchandising & Gift Box Coördinator. Je rapporteert aan de directeur van Siebel Juweliers.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, commerciële en proactieve persoonlijkheid. Binnen de Retail is geen dag hetzelfde en je bent in staat hierop te anticiperen. Je hebt een oplossingsgerichte werkhouding en een “can do” mentaliteit. Ook beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het een uitdaging altijd de beste deal binnen te halen en je bent hier ook goed in. Daarnaast voldoe je aan de volgende zaken:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, maar je hebt zeker HBO werk- en denkniveau;  
  • Je hebt 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur met offline Marketing;
  • Je hebt ervaring met het schrijven van teksten/nieuwsbrieven;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring binnen de retail is een pre;

Wat bieden wij?|
Werken bij dé juwelier van Nederland betekent werken met bekende merken, zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha, Michael Kors, Diamonde, Le Chic, Martinshof, Desiree, Bouchard, Sparkling Jewels, Salvatore en Isare. Bij Siebel Juweliers kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De afdeling Marketing is te kenmerken als een jonge en informele afdeling met korte en directe communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid. Wij bieden een marktconform salaris en samen met de personeelskorting van 20% kun je een mooie eigen sieradencollectie opbouwen!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie vóór 3 mei 2019. Je kunt je sollicitatie richten aan Sanne Hömann- de Boer (HR Manager) via sollicitatie@siebeljuweliers.nl.

Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort ook tot de sollicitatieprocedure.