Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 46 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een fulltime:
Marketeer

De afdeling
Als Marketeer ben je verantwoordelijk voor de Marketing van Siebel Juweliers. Naast jou bestaat de afdeling Marketing uit een Junior Online Marketeer, een DTP-er en een Marketing & Inkoopassistent. In een team werken jullie samen, maar stuur jij functioneel jouw twee collega’s aan. De Marketeer rapporteert direct aan de Directeur van Siebel Juweliers.

Wat ga je doen?
Als Marketeer zorg je voor het promoten van Siebel Juweliers zodat ons merk altijd top-of-mind is bij potentiële klanten, met als uiteindelijk doel het maximaliseren van de omzet. In de Retail is geen dag hetzelfde! Als Marketeer anticipeer jij continue op de markt en betekent dit dat je af en toe aanpassingen moet doen in de plannen. Je adviseert de directie over jouw ideeën en je stelt vervolgens de jaarlijkse Marketingkalender op met alle Marketingcampagnes ondersteund met een Social Media plan. Eén van de doelstellingen is het verhogen van het aantal members, waar jij een plan voor gaat opstellen. Je onderhoudt zelf contact met leveranciers en je onderhandelt over offertes. Daarnaast analyseer je de resultaten van de Marketing acties en stuurt hier actief op aan.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en proactieve persoonlijkheid. Je begrijpt wie onze klant is en wat de behoefte van deze klant is en speelt hier op in met passende content. Binnen de Retail is geen dag hetzelfde en je bent in staat hierop te anticiperen. Je weet wat de trends in de markt zijn en je zit vol met ideeën om hierover te adviseren. Je bent commercieel, kunt goed onderhandelen en bent altijd op zoek naar de beste deal. Je hebt analytisch denkvermogen om de statistieken van de Marketing acties te kunnen analyseren en hierop te kunnen (bij)sturen. Daarnaast voldoe je aan de volgende zaken:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing;
  • Je bent aantoonbaar succesvol geweest in een soortgelijke rol binnen de Retail, binnen het Fashion & Lifestyle segment;
  • Ervaring binnen de juweliersbranche of parfumerie branche is een pre; 
  • Uitstekende kennis van het Social Media landschap in Nederland;
  • Ervaring in het schrijven van commerciële teksten;
  • Basiskennis van Photoshop is een must;
  • Je bent zeer resultaatgericht en omzetgericht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland betekent werken met bekende merken, zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha, Michael Kors, Diamonde, Le Chic, Martinshof, Desiree, Bouchard, Sparkling Jewels, Salvatore en Isare. Bij Siebel Juweliers kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De afdeling Marketing is te kenmerken als een jonge en informele afdeling met korte en directe communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid, zoals bijvoorbeeld de maandelijkse borrel. Wij bieden een marktconform salaris met natuurlijk aantrekkelijke personeelskorting.

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie vóór 17 augustus 2018. Je kunt je sollicitatie richten aan Sanne Hömann- de Boer (HR Manager) via sollicitatie@siebeljuweliers.nl.
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort ook tot de sollicitatieprocedure.