Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 42 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Ter versterking van ons team op het hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een:

Kwaliteitscontroleur / Polijster Sieraden

De afdeling
Als Kwaliteitscontroleur Sieraden kom je te werken op de afdeling Production & Repairs. Deze afdeling bestaat uit goudsmeden/ diamantzetters en medewerkers die de werkzaamheden voor reparaties en producties voorbereiden en administratief registreren. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Taken en verantwoordelijkheden
Kwaliteit van de collecties is voor Siebel Juweliers zeer belangrijk.  Om deze kwaliteit te waarborgen is het noodzakelijk om deze regelmatig te controleren. Binnen Siebel hebben wij een constante stroom van sieraden. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze sieraden controleert en op kwaliteit beoordeelt. Jij bent de persoon die beslist of reparaties moeten worden uitgevoerd door de goudsmeden of dat jij onze kwaliteit met jouw expertise en inzet kan waarborgen. Het doel hiervan is dat de collectie in de winkels er altijd uitstekend uit ziet. Kortom:

  • Kwaliteitscontroles van de sieraden
  • Beoordelen of jij de sieraden zelf kunt oppoetsen/polijsten of dat het sieraad ter reparatie aangeboden moet worden aan onze Goudsmeden
  • Oppoetsen, schoonmaken en polijsten van sieraden
  • Het administratief verwerken van de sieraden in ons computer systeem

Wie zoeken wij?
Wij zoeken  iemand die zelfstandig  kan werken en zeer nauwkeurig is, zonder dat je de snelheid uit het oog verliest. Je beschikt over technisch inzicht om te kunnen beoordelen of de sieraden in perfecte staat zijn om terug gestuurd te worden naar de winkel. Daarnaast heb je ervaring met een ERP computersysteem of je wilt dit leren.  Ervaring in de juweliersbranche is een pré maar niet noodzakelijk. Kennis van de Engelse taal is een pré.

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland met bekende merken zoals Martinshof, Desiree, Buddha to Buddha, Diamonde, Jeunesse, Ti-Sento en Seiko. Bij Siebel Juweliers kom je te werken in een groeiende organisatie in een informele omgeving met korte en directe communicatielijnen. Wij bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden zoals aantrekkelijke personeelskorting.

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV via sollicitatie@siebeljuweliers.nl. Voor vragen kun je contact opnemen door te bellen naar 088-6550065.

Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.