Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 46 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een fulltime:
Junior Online Marketeer

De afdeling
De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor alle Marketing en Visual Merchandising activiteiten binnen Siebel Juweliers. Wij zijn op zoek naar een Junior Online Marketeer die ons team wilt komen versterken. De afdeling Marketing bestaat naast jou uit een Marketeer, een DTP-er en een Marketing & Inkoopassistent. In deze rol zul je rapporteren aan de Marketeer.

Wat ga je doen?

De functie van Junior Online Marketeer bestaat uit twee focusgebieden. Jij hebt de belangrijke taak om ons bestaande klantennetwerk (Siebel Member Club) verder uit te bouwen. Wij willen onze members volgen in een aantal persoonlijke gebeurtenissen in het leven.  Daarnaast word jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het Social Media plan in de breedste zin van het woord. Je zorgt voor content creatie voor alle Social Media kanalen en jij bent de persoon achter de schermen die onze klanten te woord staat via Social Media met betrekking tot vragen, klachten of opmerkingen. Jouw functie in het kort:  

 • Uitbreiden van de Siebel Member Club door middel van door jouw bedachte acties
 • Marketingcampagnes doorvertalen naar alle Social Media kanalen
 • Content creatie voor en beheer van alle Social Media kanalen, evenals reageren op alle vragen, klachten en opmerkingen die via Social Media binnen komen
 • Actief meedenken over locale marketing activiteiten

Wie zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar een proactieve, positieve en enthousiaste persoonlijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent communicatief zeer goed onderlegt en je bent flexibel en pragmatisch ingesteld. Je kunt goed plannen/organiseren en je bent zelfredzaam in het bedenken van oplossingen. Je bent initiatiefrijk en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast zijn onderstaande zaken op jou van toepassing:   

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing of Communicatie
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen de Retail
 • Uitstekende schriftelijke communicatie van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
 • Uitstekende kennis van het Social Media landschap in Nederland
 • Ervaring in het schrijven van commerciële teksten
 • Je begrijpt wat de behoefte van de consument is en speelt hier op in met passende content
 • Basiskennis van Photoshop is een must
 •  Minimaal 38 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland betekent werken met bekende merken, zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha, Michael Kors, Diamonde, Le Chic, Martinshof, Desiree, Bouchard, Sparkling Jewels, Salvatore en Isare. Bij Siebel Juweliers kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De afdeling Marketing is te kenmerken als een jonge en informele afdeling met korte en directe communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid, zoals bijvoorbeeld de maandelijkse borrel. Wij bieden een marktconform salaris met natuurlijk aantrekkelijke personeelskorting.

Geïnteresseerd?|
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV vóór 17 augustus 2018. Deze kun je richten aan Sanne Hömann - de Boer (HR Manager) via sollicitatie@siebeljuweliers.nl.
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.