Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!


Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een
Inkoop Assistent (38 uur)

 

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor een correcte registratie van het gehele assortiment in het ERP systeem. Zodra onze inkopers nieuwe producten hebben ingekocht, maak jij de master data aan. Je zorgt ervoor dat alle waarden correct worden ingevoerd in ons ERP systeem, zoals:  gewicht, prijs, codes, karaten, etc. Daarnaast zorg je ervoor dat de reguliere collectie wekelijks wordt nabesteld.  Ook werk je mee aan procesverbeteringen die er spelen omdat veel zaken van invloed zijn op de master data.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een aantoonbare uitstekende beheersing van Excel;
  • Je hebt gevoel voor cijfers en bent analytisch;
  • Je gaat zeer accuraat en nauwkeurig te werk;
  • Je hebt een perfectionistische werkhouding;
  • Bij voorkeur heb je enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie of je bent gewoon gek op sheets vol data!

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland. Siebel verkoopt sieraden en horloges van bekende merken als Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha en Michael Kors en we hebben onze eigen sieradenlijn. Bij Siebel kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie, waar ruimte is om je eigen functie vorm te geven. De cultuur is te omschrijven als informeel, dynamisch, met korte en directe communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag je sollicitatie via sollicitatie@siebeljuweliers.nl inclusief motivatie en CV. Je kunt je sollicitatie richten aan Galicia de Heus (HR Adviseur).
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.