Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een
HR & Office Assistent

De afdeling
De afdeling Human Resources is verantwoordelijk voor het uitzetten en uitvoeren van het HR beleid voor de 44 winkels en het hoofdkantoor. De afdeling bestaat momenteel uit twee HR Adviseurs en een HR Project Manager. 

Taken en verantwoordelijkheden
Als HR & Office Assistent houd jij je bezig met de operationele kant van HR in de breedste zin van het woord. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsmutaties gericht op in-, door, en uitstroom en het aanleveren van mutaties aan de salarisadministratie. De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

  • Verwerken van alle personeelsmutaties gericht op in-, door- en uitstroom van medewerkers;
  • Contractadministratie en het beheer van de personeelsdossiers;
  • Ondersteunen bij de werving & selectie van nieuwe collega’s: van het screenen van CV’s tot telefonische screening en het uitnodigen van kandidaten voor een sollicitatiegesprek;
  • Het verwelkomen van bezoekers, reserveren van vergaderzalen, bestellen van lunch, boodschappen, hotel en taxi.

Wie zoeken wij?
Jij bent een proactieve en flexibele persoonlijkheid die positief in het leven staat. Je bent administratief zeer goed onderlegd en weet overzicht te houden over de verschillende processen en bent in staat dit verder te professionaliseren. Je vindt het leuk om primair bezig te zijn met de operationele kant van HR. Je bent integer, nauwkeurig, toont initiatief, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een dienstverlenende instelling. Verder voldoe je aan de volgende zaken:

  • Afgeronde relevante MBO opleiding richting Receptioniste / Personeelsadministratie of een soortgelijke functie;
  • Bij voorkeur enige werkervaring in een soortgelijke rol of via een stage
  • Uitstekende beheersing van Word en Excel
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels  

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland. Siebel verkoopt sieraden en horloges van bekende merken als Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha en Michael Kors en we hebben onze eigen sieradenlijn. Bij Siebel kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie, waar veel ruimte is om je eigen functie vorm te geven. De cultuur is te omschrijven als jong, informeel, dynamisch, met korte en directe communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan Galicia de Heus (HR Adviseur).   
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.