Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor in AMSTERDAM (SLOTERDIJK) zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

HR Adviseur

Ben jij toe aan een tweede stap in je carrière? Zoek jij een baan waar je een proactieve bijdrage kan leveren aan de HR-processen en waar jouw mening telt? Ben jij integer en iemand die zowel zelfstandig als in teamverband de werkzaamheden met een hoge mate van verantwoordelijkheid uitvoert? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen?
Als HR Adviseur krijg je de verantwoordelijkheid over jouw regio (22 filialen) waar jij toeziet op de naleving van het HR beleid. Je bent een belangrijke schakel tussen de filialen en het hoofdkantoor op het gebied van HR-advies. Je hebt regelmatig contact met de Regiomanager en de Storemanagers en ondersteunt en begeleidt hen op gebieden als werving- en selectie, ziekteverzuim, ontslag, salarissen, mutaties etc. 

De afdeling kenmerkt zich als een jonge en ambitieuze afdeling, die bestaat uit een HR Assistent en een HR-adviseur die verantwoordelijk is voor de andere regio winkels in Nederland en het Hoofdkantoor. Je bent in deze functie lid van het MT, waarmee je aanschuift aan de wekelijkse vergaderingen.

De focus ligt het komende jaar op het ontwikkelen van een onboardingsproces en het verbeteren van het werving- en selectiebeleid. Volop kansen dus om je naast jouw dagelijkse werkzaamheden te verdiepen in diverse HR-projecten en mee te denken in het opzetten van nieuwe HR-projecten.

Wie zoeken wij?
Siebel is een dynamische organisatie, die vraagt om een HR Adviseur die hierop kan anticiperen en zich flexibel kan opstellen. Je bent daadkrachtig en een stevige gesprekspartner voor de directie. Je weet overzicht te behouden over alle werkzaamheden en projecten die er spelen. Je bent daarnaast als persoon betrokken, empatisch, integer en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder voldoe je aan de volgende zaken:

 • Afgeronde HBO opleiding richting Human Resource Management
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een allround HR medewerker/adviseur functie
 • Je bent fulltime beschikbaar (38 uur)
 • Ervaring met personeelssysteem AFAS is een pré
 • Kennis van de Nederlandse HR wet- en regelgeving en je blijft hierin up-to-date
 • Ervaring binnen een commerciële of “fast-moving” omgeving
 • Uitstekende beheersing van Word en Excel
 • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij?
Werken op het hoofdkantoor bij dé juwelier van Nederland met bekende merken zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha en Michael Kors. Bij Siebel Juweliers kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De cultuur is te omschrijven als informeel, dynamisch, met korte communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid. Wij bieden:

 • Een marktconform salaris en vakantiegeld
 • 24 vakantiedagen
 • Fulltime dienstverband van 38 uur, op vrijdag start jouw weekend eerder
 • Pensioenopbouw
 • Collectieve zorgverzekering
 • Aantrekkelijke personeelskorting van 20% 

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie vóór 22 januari 2020 via Indeed. Je kunt je sollicitatie richten aan Galicia de Heus (HR Adviseur).
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.