Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 46 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een fulltime

Graphic Designer / DTP-er

De afdeling
De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor alle Marketing en Visual Merchandising activiteiten binnen Siebel Juweliers. Wij zijn op zoek naar een Graphic Designer / DTP-er om ons team te versterken op full time basis. De afdeling Marketing bestaat naast jou uit een Marketeer, een Junior Online Marketeer en een Marketing & Inkoopassistent. In deze rol zul je rapporteren aan de Marketeer.

Wat ga je doen?
Als Graphic Designer / DTP-er ben je primair verantwoordelijk voor de creatie van alle Marketing activiteiten. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Kwaliteit bewaken van de uitstraling van de Marketing materialen volgens de Siebel richtlijnen en actueel houden van deze richtlijnen
 •  Je bent verantwoordelijk voor het doorvertalen en uitvoeren van concepten en campagnes naar alle communicatie- en promotiematerialen
 • Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van diverse communicatie middelen (Instore  online en offline). Dit varieert van het creëren van advertenties, Visual Merchandising materiaal, brochures, catalogi, POS-materiaal, online banners (inclusief bewegende beelden). In dit proces zorg je voor een eerste opzet van diverse nieuwe uitingen en tot het drukwerk klaar maken

Wie zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar een proactieve, positieve en enthousiaste persoonlijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent flexibel en pragmatisch ingesteld. Je hebt ervaring in zowel online als offline DTP-werk en je vindt het leuk om mee te denken over andere brandactiviteiten.  Je bent commercieel ingesteld, je weet wanneer een call-to-action belangrijk is en je bent in staat om te werken met deadlines en korte termijn planningen. Daarnaast beschik je over de onderstaande eigenschappen/vereisten:

 • Je hebt een afgeronde grafische opleiding en minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol (binnen de retail is een pre)
 • Je beheerst  Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator tot in de puntjes
 • Je bent een gedreven en enthousiast persoon die goed uit de verf komt in een ondersteunende functie in een dynamische omgeving
 • Je hebt oog voor detail, grafische kwaliteit en technische specificaties
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
 • Ervaring met de reguliere Office programma’s
 • Je hebt affiniteit met het product en het merk
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met professionele fotografie (dit is een pre);
 • Minimaal 38 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland betekent werken met bekende merken, zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha, Michael Kors, Diamonde, Le Chic, Martinshof, Desiree, Bouchard, Sparkling Jewels, Salvatore  en Isare. Bij Siebel Juweliers kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De afdeling Marketing is te kenmerken als een jonge en informele afdeling met korte en directe communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid, zoals bijvoorbeeld de maandelijkse borrel. Wij bieden een marktconform salaris met natuurlijk aantrekkelijke personeelskorting.

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV vóór 17 augustus 2018. Deze kun je richten aan Sanne Hömann - de Boer (HR Manager) via sollicitatie@siebeljuweliers.nl .
Graag ontvangen wij ook jouw portfolio bij jouw sollicitatie.

Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.