Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een fulltime:
Goudsmid


Als goudsmid kom je te werken op de afdeling Production & Repairs. Deze afdeling bestaat naast jou, uit twee goudsmeden en collega’s die de werkzaamheden voor reparaties en producties voorbereiden en administratief vervolgen. Vanwege vervanging van een collega die met pensioen gaat, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Taken en verantwoordelijkheden
Als Goudsmid bij Siebel Juweliers voer je alle voorkomende goud en zilver reparaties uit in de breedste zin van het woord. Regelmatig zijn er ook projectmatige werkzaamheden waarin jij je kunt verdiepen en verder kunt ontwikkelen. Daarnaast kun jij je ontwikkelen tot Diamantzetter. De werkzaamheden in het kort:

  • Het doen van alle voorkomende reparaties aan sieraden die in de winkels ter reparatie aangeboden worden;
  • Het op maat maken van nieuw verkochte artikelen.
  • Het zetten van diamanten op termijn, waar je volledig in zal worden begeleid;
  • Het adviseren van medewerkers op de afdeling over reparaties.


Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Goudsmid met al enige jaren werkervaring die het leuk vindt in teamverband te werken. Je bent professioneel, betrouwbaar, secuur en je hebt een positiefkritische werkhouding. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen als Goudsmid. Daarnaast beschik je over:

  • Afgeronde opleiding tot Goudsmid (MTS Vakschool Schoonhoven afdeling goudsmeden, voltijd opleiding);
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Goudsmid;
  • Beschikbaar voor 38 uur per week.

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland. Siebel verkoopt sieraden en horloges van bekende merken als Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha en Michael Kors en we hebben onze eigen sieradenlijn. Bij Siebel kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie, waar veel ruimte is om je eigen functie vorm te geven. De cultuur is te omschrijven als jong, informeel, dynamisch, met korte en directe communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV, welke je kan richten aan Galicia de Heus (HR Adviseur).
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is ook onderdeel van de sollicitatieprocedur