Wil je graag zelfstandig aan het werk als goudsmid?
Verzekerd zijn van werk en samenwerken met leuke collega’s?

WERKBANK TE HUUR VOOR GOUDSMID ZZP’ER - Amsterdam- SLOTERDIJK

In het goudsmidsatelier gevestigd in Amsterdam komt binnenkort een werkbank vrij die wij graag verhuren aan een goudsmid die zijn zelfstandigheid behoud, maar ook verzekerd wil zijn van een vaste hoeveelheid reparaties door voor Siebel Juweliers te repareren.

Dat houdt in dat je je eigen werkplek hebt en voor Siebel Juweliers reparaties uitvoert maar ook voor eigen klanten kan werken. Je hebt een eigen werkbank en kan gebruik maken van al het gereedschap dat op het atelier aanwezig is.

Een plek in het goudsmidsatelier van Siebels Juweliers verzekerd je van een zekere hoeveelheid reparatiewerk aangezien Siebel Juweliers dé juwelier van Nederland is met maar liefst 44 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen.

Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Het huidige team op de reparatieafdeling bestaat uit vier medewerkers op de administratie, twee goudsmeden in vaste dienst en een ZZP’er.

Wij zijn op zoek naar een goudsmid met een passie voor het vak, die alle soorten reparaties zelfstandig uit kan voeren.

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV welke je kan richten aan HR, door te mailen naar sollicitatie@siebeljuweliers.nl. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met HR door te bellen naar: 088-6550065