Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor onze afdeling Marketing en E-commerce zijn wij op zoek naar een enthousiaste:


E-commerce Assistent

De afdeling Marketing & E-Commerce is verantwoordelijk voor alle Marketing en Visual Merchandising activiteiten binnen Siebel Juweliers. Wij zijn op zoek naar een E-commerce Assistent die ons team wilt komen versterken. In deze rol zul je rapporteren aan de E-commerce manager.

De functie
Als  E-commerce Assistent ben je primair verantwoordelijk voor:

  • Het verrijken van productcontent;
  • Het up-to-date houden van de website content;
  • Het contact met de productfotograaf;
  • Het online plaatsen van nieuwe collecties.

Wie zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar een proactieve, positieve en enthousiaste persoonlijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent flexibel en pragmatisch ingesteld. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en je bent zelfredzaam in het bedenken van oplossingen. Je bent initiatiefrijk en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast zijn onderstaande zaken op jou van toepassing:

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in een relevante richting;
  • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Minimaal 38 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland. Siebel verkoopt sieraden en horloges van bekende merken als Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha en Michael Kors en we hebben onze eigen sieradenlijn. Bij Siebel kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie, waar veel ruimte is om je eigen functie vorm te geven. De cultuur is te omschrijven als jong, informeel, dynamisch, met korte en directe communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan Galicia de Heus (HR Adviseur) via sollicitatie@siebeljuweliers.nl.
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.