Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een:

Country Manager

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een Country Manager die ervoor zorgt dat de omzet-, bijdrage en arbeidskosten gerealiseerd worden en die de Sales organisatie naar een hoger niveau weet te tillen. Dit doe je door de winkelorganisatie Siebel Juweliers aan te sturen volgens het geformuleerde en goedgekeurde operationele beleid, op basis van jaarplannen. Je stuurt daarbij op KPI’s zoals omzet, bonbedrag, arbeidskosten en ziekteverzuim.  Daarnaast houd je ook de kwalitatieve aspecten, zoals ontwikkelen van medewerkers, uitstraling en presentatie van de winkels en de klanttevredenheid in de gaten.
Je draagt zorg voor de realisatie van de operationele (jaar)begroting en zorgt er voor dat de budgetten niet worden overschreden, c.q. dat hierop strak wordt gemanaged. Tevens zorg je voor de toelichting en het opstellen van de operationele week rapportage. Tot slot vertegenwoordig je de organisatie bij externe contacten richting commercie en operations, en ben je initiatiefrijk in het participeren in netwerken die de positie van de organisatie versterken.

Hoe ziet jouw afdeling eruit?
Je rapporteert in deze functie aan de Algemeen Directeur van Siebel Juweliers en bent onderdeel  van het Management Team.
Je geeft leiding aan de commerciële organisatie door de kwaliteit en de kwantiteit van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden, te controleren en medewerkers in het algemeen, maar (regio) managers in het bijzonder te begeleiden, instrueren, coachen en motiveren. Je voert werkbesprekingen met jouw direct reports en zorgt voor bijbehorende verslaglegging.

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, commerciële en proactieve persoonlijkheid. Binnen de Retail is geen dag hetzelfde en je bent in staat hierop te anticiperen. Je hebt een oplossingsgerichte werkhouding, kan met vernieuwende oplossingen komen, bent een overtuigende leider en beschikt over een “can do” mentaliteit. Ook beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je bent een belangrijke schakel in het verbinden van de winkelorganisatie en het hoofdkantoor, zodat de beste omzetten behaald worden. Daarnaast voldoe je aan de volgende zaken:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en/of beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Je bent bewezen succesvol geweest in een soortgelijke positie, bij voorkeur binnen de retail of juweliersbranche
  • Je beschikt over ruime managementervaring en over goede communicatieve vaardigheden
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring binnen een retail organisatie
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland betekent werken met bekende merken, zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha, Michael Kors, Diamonde, Le Chic, Martinshof, Desiree, Bouchard, Sparkling Jewels, Salvatore Plata en Isare. Bij Siebel Juweliers kom je terecht in een dynamische organisatie met korte communicatielijnen, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid. Wij bieden een goed salaris en samen met de personeelskorting van 20% kun je een mooie eigen sieradencollectie opbouwen!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie vóór 5 april 2019. Je kunt je sollicitatie richten aan Galicia de Heus (HR Adviseur) via sollicitatie@siebeljuweliers.nl.
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort ook tot de sollicitatieprocedure.