Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een fulltime

Allround Financieel Medewerker

De afdeling Finance bestaat uit twee Allround Financieel Medewerkers en een Financial Controller. In deze functie rapporteer je aan de Financial Controller.

Wat ga je doen?
Op de afdeling Finance & Administration worden de geldstromen van alle 44 Siebel winkels gecontroleerd en uitgezocht. Als Financieel Medewerkerheb jij de uitdagende taak om te zorgen voor het dagelijks aansluiten van winkelomzetten met de bankafschriften. Je zorgt er tevens voor dat alle betaalstromen correct verlopen, zoals de pinbetalingen, creditcards, maar ook de gift cards. De eventuele kasverschillen zoek je tot in de puntjes uit. Daarnaast ondersteun je de afdeling met alle dagelijkse werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het inboeken van facturen en sta je de winkels te woord voor vragen over kassahandelingen en winkeladministratie. Afhankelijk van je eigen initiatief en ontwikkeling kan je zelf deze functie verder vormgeven.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een proactieve persoonlijkheid die zich staande kan houden in een hectische omgeving en zelf structuur kan aanbrengen in het werk. Je hebt een positieve instelling, iemand die altijd mogelijkheden ziet en graag een uitdaging aangaat. Je bent zeer accuraat en integer en je kunt goed zelfstandig werken. Op de afdeling is klantgerichtheid en voorstellen tot het verbeteren van financiële processen zeer belangrijk.

Daarnaast beschik je over:
-          Minimaal een afgerond MBA/SPD opleiding in een relevante (financiële) richting;
-          Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
-          Ervaring in de Retail branche is een sterke pre;
-          Goede kennis van Microsoft Excel;
-          Sterke communicatieve vaardigheden;
-          Beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal;
-          Ervaring met Exact Online is een pre;
-          Je bent woonachtig in de regio Amsterdam.

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland, waar je de kans krijgt echt iets bij te dragen aan het succes van de organisatie. Bij Siebel kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De cultuur is te omschrijven als informeel, dynamisch, met korte communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag je sollicitatie via sollicitatie@siebeljuweliers.nl inclusief motivatie en CV. Je kunt je sollicitatie richten aan Galicia de Heus (HR Adviseur).
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.