Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor onze afdeling Marketing & E-commerce zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Stagiaire Marketing & Visual Merchandising


De afdeling Marketing en E-commerce is verantwoordelijk voor alle Marketing, E-commerce en Visual Merchandising (VM) activiteiten binnen Siebel Juweliers. Wij zijn vanaf september 2017 opzoek naar een Stagiaire, die de afdeling op het gebied van Marketing en VM komt ondersteunen. Siebel Juweliers is een snelgroeiende organisatie en de afgelopen 2 jaar zijn wij gegroeid van 34 naar 44 winkels, met de ambitie om nog verder te groeien. De afdeling Marketing bestaat uit een Marketing Manager, een reizende Visual Merchandiser, een Junior Marketeer, een DTP’er en een E-commerce Specialist.

De functie
Als Stagiaire Marketing & Visual Merchandising ben je vanuit een coördinerende rol verantwoordelijk voor de uitstraling en het winkelbeeld van de 44 Siebel filialen. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Eerste aanspreekpunt voor de filialen m.b.t. VM materiaal
 • Veelvuldig schakelen met de winkels over specifieke VM behoeftes per winkel
 • Het inventariseren en coördineren van display materiaal en verpakkingen
 • Bewaken van de uitstraling van de filialen volgens de Siebel richtlijnen en actueel houden van deze richtlijnen
 • Maken van Visual Merchandising instructies voor de filialen
 • Beheer van de uitingen die op de schermen in de winkels worden afgespeeld
 • Het beheren en actueel houden van de winkel database (blauwdruk)
 • Het ondersteunen van alle activiteiten omtrent het openen van nieuwe filialen op het gebied van VM
 • Voorraad beheer, verdeellijsten winkels, het aanvragen van offertes
 • Coördineren en bestellen van POS materiaal.

Wie zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar een proactieve, positieve en enthousiaste persoonlijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent flexibel en pragmatisch ingesteld. Je kunt goed plannen/organiseren en je bent zelfredzaam in het bedenken van oplossingen. Je bent initiatiefrijk en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast zijn onderstaande zaken op jou van toepassing:       

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Visual Merchandising of een vergelijkbare opleiding
 • Ervaring met de reguliere Office programma’s
 • Goed gevoel voor styling en vormgeving
 • Je bent opzoek naar een meewerkstage voor 4 à 5 dagen per week.

Wat bieden wij?
Werken binnen de Marketing afdeling bij dé juwelier van Nederland betekent werken met bekende merken, zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha en Michael Kors. Bij Siebel Juweliers kom je te werken in een jonge en informele omgeving met korte communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding met natuurlijk aantrekkelijke personeelskorting.

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV vòòr 17 september 2017. Deze kun je richten aan Galicia de Heus (HR Assistant) via sollicitatie@siebeljuweliers.nl 
Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.