Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt: werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

 Op  ons hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk bieden wij een

Uitdagende MBO Stage Financiële Administratie

De afdeling
Voor de afdeling Finance & Accounting zijn wij vanaf februari 2017 op zoek naar een enthousiaste en energieke niveau 3 MBO’er. Je komt te werken op de afdeling Finance & Accounting van het hoofdkantoor van Siebel Juweliers vlakbij Amsterdam Sloterdijk.

Je werkzaamheden
Tijdens je leer- en werkstage ga je de afdeling Finance & Accounting ondersteunen. Je krijgt de kans met verschillende onderwerpen van de afdeling in aanraking te komen. Concreet kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Het bijhouden van de kasstaten en de bankafschriften met betrekking tot de filialen
  • Crediteuren- en debiteurenadministratie;
  • Registratie en verwerken van facturen;
  • Voorbereiden en klaarzetten betaalstaten;
  • En diverse administratieve handelingen.

Wie zoeken wij?
Jij volgt een (niveau 3) MBO- opleiding op het gebied van Economie & Administratie en je bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage. En je hebt de volgende kwaliteiten in huis:

  • Leergierige en proactieve werkhouding;
  • Ervaring met Microsoft Excel;
  • Financiële systemen en de Retail Branche interesseren jou.

Verder ben je minimaal 5 maanden beschikbaar om de afdeling te ondersteunen.  

Wat bieden wij?
Stage lopen bij dé grootste juwelier van Nederland. Bij Siebel heerst een open en gezellige werksfeer met korte en directe communicatielijnen. Je werkt in een klein, hecht team waarin je je gesteund voelt door elkaar. Kortom, een leuke, leerzame, dynamische plek om stage te lopen en je te ontwikkelen! Wij bieden een marktconforme stagevergoeding en natuurlijk aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV vóór 19 december 2016. Omschrijf in je sollicitatie duidelijk wat jij van Siebel verwacht, wat je interesses zijn en wat de eisen van jouw school zijn. Je kunt je sollicitatie richten aan Sophia Wu via sollicitatie@siebeljuweliers.nl .

Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.