✓ Gratis bezorging v.a. €49,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

RINGEN MET DIAMANT

Betreed de schitterende wereld van diamanten ringen bij Siebel Juweliers. Deze prachtige sieraden stralen tijdloze luxe en schoonheid uit en zijn perfect om je handen te laten stralen met hun ongeëvenaarde schittering. Met hoogwaardige diamanten en meesterlijk ontworpen details biedt onze collectie diamanten ringen een verfijnde en elegante allure die elke gelegenheid bijzonder maakt. Van klassieke solitaire diamanten tot adembenemende diamanten pavé-ontwerpen, onze collectie heeft voor elke smaak en persoonlijkheid iets passends.

Filter

Diamanten ringen van Siebel Juweliers


Diamonds are a girls best friend. Diamanten zijn niet enkel voor een verloving, ze vormen het perfecte geschenk voor elke gelegenheid. Bij het kiezen van een diamanten ring, begrijpen we dat de mogelijkheden overweldigend kunnen zijn. Daarom helpen we je graag om de beste keuze te maken.


Materiaal en goudkleur van de ring

Alle diamanten ringen van Siebel Juweliers zijn vervaardigd uit 14 karaats geel of witgoud. Het karaat staat voor de zuiverheid van het goud in de ring. 14 karaat goud wordt gemaakt door verschillende metalen te mengen. Vaak denk je snel aan geelgouden diamanten ringen maar witgouden opties zijn tegenwoordig ook populair en ideaal voor het plaatsen van een diamant.

Diamanten en edelstenen: Slijpvormen en stijlen

Naast het materiaal en de kleur van de ring is de slijpvorm van de diamant van essentieel belang. De slijpvorm bepaalt de uitstraling van de diamant. De populairste slijpvorm is de briljant slijpvorm, waarbij de diamant rond is geslepen. Een andere tijdloze optie is de vierkante vorm, deze wordt ook wel cushion genoemd. Onze collectie omvat niet alleen briljant geslepen diamanten, maar ook verbluffende edelstenen zoals robijnen en saffieren. Naast de tijdloze briljante slijpvorm kun je kiezen voor een unieke mix van diamanten en edelstenen in verschillende stijlen, van klassiek tot eigentijds.  

Prijs van de diamanten ring

Bij Siebel Juweliers hebben we een enorm aanbod aan diamanten ringen voor elk budget. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare optie of een luxueuzere keuze, onze collectie Diamonds by Siebel heeft al prachtige diamanten ringen vanaf 150 euro.

Ringmaat advies

Heb je een diamanten ring op het oog maar twijfel je nog over de ringmaat? Klik hier voor meer informatie over de verschillende ringmaten en leggen we uit hoe je eenvoudig zelf je maat kunt opmeten. Je bent uiteraard ook meer dan welkom in één van onze winkels om je ringmaat te laten opmeten.


Bezoek onze winkels of bestel online

Bezoek een van onze 48 winkels door heel Nederland of bestel je favoriete diamanten ring online via onze webwinkel. Bij Siebel Juweliers staan we klaar om je te helpen het perfecte sieraad te vinden. Gratis bezorging vanaf €49,95 en uitstekende klantenservice inbegrepen