Esprit

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

ESPRIT
In de collectie van Esprit vind je een ruime keuze aan stijlvolle zilveren en stalen horloges en sieraden. De meeste sieraden zijn verkrijgbaar in sets, zodat iedereen kan combineren. Esprit heeft trendy en tijdloze designs, waardoor deze makkelijk te combineren zijn!

ESPRIT SIERADEN
Esprit is opgericht in de jaren ‘60. Ze begonnen met het verkopen van kleding vanuit een achterbak van een Volkswagen busje en reden langs festivals en hippiemarkten. Die stijl vormde dan ook de kleding van Esprit. Deze stijl is later doorgetrokken in de sieraden van Esprit. De sieraden kunnen het best omschreven worden als boho chic. Luchtig, stijlvol, elegant en casual: de sieraden zijn te combineren met iedere outfit.

Trendy sieraden zijn veel meer dan een betaalbare vervanger van dure juwelen. De sieraden beschikken over een eigentijdse look en geven iedere outfit net wat extra’s. Esprit beschikt over de meest uiteenlopende stijlen en materialen binnen haar kettingen, ringen, armbanden en oorbellen.

Esprit kwam als één van de eerste modemerken op de markt met horloges en sieraden. De uitstraling van de designs is eigentijds en hiermee heeft Esprit een geheel eigen gezicht in de sieradenbranche.

KOOP JOUW ESPRIT SIERADEN NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).