Diamonfire

Door de subtiele vormgeving en platina afwerking stralen de zilveren sieraden van Diamonfire pure klasse uit. De collectie is geïnspireerd op de exclusieve diamantontwerpen in de stijl van grand ladies als Jackie O en Coco. Mode iconen die kostbare juwelen moeiteloos wisten te combineren met costume jewelery.

Rooster Lijst

1-48 van 71

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

1-48 van 71

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

DIAMONFIRE SIERADEN

Diamonfire maakt de wereld van high end sieraden toegankelijk voor iedereen! De stenen worden vanaf 4 mm handgeslepen en kunnen gemeten worden aan loepzuivere diamanten op het gebied van schittering, kleur en zuiverheid. Door het subtiele design en de voortreffelijke afwerking stralen de juwelen echte klasse uit!

Het merk staat voor perfectie! Om dit te kunnen nastreven moeten de stenen voldoen aan dezelfde eisen als die van de kostbaarste diamanten. Daarom worden de stenen vanaf 4 mm handgeslepen en elektronisch gecontroleerd op drie aspecten Cut, Clarity en Colour. Alleen de stenen die op deze waarden ‘uitstekend’ scoren, worden gebruikt voor Diamonfire collectie.

Alle stenen zijn van eersteklas 925 zilver. Voor een mooie afwerking en een prachtige kleur brengt Diamonfire vervolgens drie lagen edelmetaal aan. Dit zijn Palladium, Rhodium en Platina. Dit om ervoor te zorgen dat de sieraden van Diamonfire de looks van echte diamanten krijgen.

KOOP UW DIAMONFIRE SIERADEN NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe sieraad van Diamonfire de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).