Diamonfire

DIAMONFIRE
De zilveren sieraden van Diamonfire stralen pure klasse uit door de subtiele vormgeving en platina afwerking. De collectie is geïnspireerd op de exclusieve diamantontwerpen in de stijl van grand ladies als Jackie O en Coco Chanel. Mode iconen die kostbare juwelen moeiteloos wisten te combineren met costume jewelry. Ontdek hier de collectie!

DIAMONFIRE SIERADEN
Diamonfire maakt de wereld van high end sieraden toegankelijk voor iedereen! De stenen worden vanaf 4 mm handgeslepen en kunnen gemeten worden aan loepzuivere diamanten op het gebied van schittering, kleur en zuiverheid. Door het subtiele design en de voortreffelijke afwerking stralen de juwelen echte klasse uit!

Diamonfire staat voor perfectie! Om dit te kunnen nastreven moeten de stenen voldoen aan dezelfde eisen als die van de kostbaarste diamanten. Daarom worden de stenen vanaf 4 mm handgeslepen en elektronisch gecontroleerd op drie aspecten Cut, Clarity en Colour. Alleen de stenen die op deze waarden ‘uitstekend’ scoren, worden gebruikt voor de Diamonfire collectie.

Alle stenen zijn van eersteklas 925 zilver. Voor een mooie afwerking en een prachtige kleur brengt Diamonfire vervolgens drie lagen edelmetaal aan. Dit zijn Palladium, Rhodium en Platina. Dit om ervoor te zorgen dat de sieraden van Diamonfire de looks van echte diamanten krijgen.

KOOP JOUW DIAMONFIRE SIERADEN NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).