Buddha to Buddha

Rooster Lijst

1 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

1 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

BUDDHA TO BUDDHA
De collectie van het innovatieve sieradenmerk Buddha to Buddha bestaat inmiddels uit meer dan honderd verschillende modellen armbanden, ringen, oorbellen en kettingen, allemaal van 925 sterling zilver. Ieder sieraad is handgemaakt. De tijdloze designs maken het een sieraad voor het leven.

BUDDHA TO BUDDHA SIERADEN
Siebel beschikt over een ruime collectie sieraden van Buddha to Buddha. De collectie bestaat uit armbanden, kettingen, hangers, oorsieraden en ringen. Deze sieraden zijn allemaal 925 sterling zilver en/of gemaakt van leer. Alle sieraden van Buddha to Buddha worden met de hand gemaakt op Bali. Daarom is ieder sieraad uniek! De sieraden zijn altijd van zilver of hebben zilveren details. Zo zijn de leren armbanden voorzien van een mooi afgewerkt zilveren slotje. Ook worden er sieraden gemaakt met mooie edelstenen erin verwerkt. De sieraden zijn goed met elkaar te combineren. De sieraden zijn zeer complex en met de grote creativiteit worden de mooiste sieraden gemaakt.

KOOP JOUW BUDDHA TO BUDDHA NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 00