Siebel Club uitleg

 

Wij hebben de Siebel Club in het leven geroepen om iets terug te doen voor het jarenlange vertrouwen dat je in ons hebt. Dit betekent niet alleen het geven van een extra korting*, maar ook het organiseren van exclusieve member events, zoals een VIP koopavond.

Daarnaast willen we dat je zo lang mogelijk kan genieten van je aankoop. Zo sturen we uitnodigingen voor een gratis servicebeurt, zodat je sieraad er weer zo goed als nieuw uitziet en ontvang je onderhoudstips. Want je kunt zelf ook iets doen, om zo lang mogelijk van je aankoop te genieten.

Bij het opgeven van je voorkeuren in je account, kunnen we persoonlijke aanbiedingen en aanbevelingen doen. Want wat is er nu niet mooier om een passende armband te dragen bij dat schitterende collier waar iedereen complimenten over geeft. En wat dacht je van een leuk cadeau op je verjaardag?! Dit allemaal als blijk van waardering voor jouw vertrouwen.

Wil je graag meer weten? Onze medewerkers in de winkels vertellen je graag meer of lees verder in de veelgestelde vragen


* Er kunnen voowaarden aan deze extra korting acties verbonden zijn.