Hoe retourneer ik mijn bestelling?

 

1. Aanmelden

2. Inpakken


3. Verzenden

 


4. Terugbetaling van retour

 

 

Retour aanmelden


Jouw retourzending wegbrengen

  1. Kies de retourmethode ‘’pakket wegbrengen’’ in het portaal. 
  2. Selecteer de gewenste vervoerder en vul je ordernummer, mailadres & reden van retour in. 
  3. Pak het artikel in een zo origineel mogelijke staat in, doe de meegeleverde pakbon in de doos en plak jouw, in de mail ontvangen retourlabel, op de doos. 
  4. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  5. Breng de retourzending binnen het aangegeven termijn naar jouw gekozen pakketpunt. Wij adviseren om het pakketje verzekerd retour te sturen.
  6. Wanneer jouw retourzending bij ons is ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Het aankoopbedrag excl. gemaakte verzendkosten wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, teruggestort op de rekening waarmee de betaling is voltooid, tenzij je het volledige bedrag betaald hebt met een cadeaukaart van Siebel Juweliers. In dat geval ontvang je voor het bedrag wat betaald is met een cadeaukaart, een nieuwe cadeaukaart. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen.

 

Jouw retourzending afgeven in een van onze winkels

  1. Print het retourformulier uit en vul deze in (Dit is niet verplicht). 
  2. Dit formulier, de webshop kassabon en het artikel in een zo origineel mogelijke staat neem je mee naar de winkel. 
  3. In de winkel kan het product ingeleverd worden. 
  4. Het aankoopbedrag wordt (exclusief verzendkosten) zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, teruggestort op de rekening waarmee de betaling is voltooid. Tenzij je betaald hebt met een cadeaukaart van Siebel Juweliers. In dat geval ontvang je voor het bedrag wat betaald is met een cadeaukaart, een nieuwe cadeaukaart. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen.* 

*Let op: een in de webshop gekocht geretourneerd artikel wordt niet terugbetaald in de winkel. Het bedrag wordt vanuit onze webshop gecrediteerd. 

**Losse orders (met verschillende ordernummers) worden apart behandeld en mogen niet gezamenlijk geretourneerd worden.

 

 Klik hier voor de uitgebreide retourvoorwaarden.