Hoe retourneer ik mijn bestelling?

 

1. Aanmelden

2. Inpakken


3. Verzenden

 


4. Terugbetaling van retour

 

 

Retour aanmelden


Jouw retourzending wegbrengen

 1. Kies de retourmethode ‘’pakket wegbrengen’’ in het portaal. 
 2. Selecteer de gewenste vervoerder en vul je ordernummer, mailadres & reden van retour in. 
 3. Pak het artikel in een zo origineel mogelijke staat in, doe de meegeleverde pakbon in de doos en plak jouw, in de mail ontvangen retourlabel, op de doos. 
 4. Breng de retourzending binnen het aangegeven termijn naar jouw gekozen pakketpunt. Je kunt er voor kiezen jouw retour verzekerd op te sturen, hiervoor worden kosten in rekening gebracht. 
 5. Wanneer jouw retourzending bij ons is ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Het aankoopbedrag excl. gemaakte verzendkosten wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, teruggestort op de rekening waarmee de betaling is voltooid, tenzij je het volledige bedrag betaald hebt met een cadeaukaart van Siebel Juweliers. In dat geval ontvang je voor het bedrag wat betaald is met een cadeaukaart, een nieuwe cadeaukaart. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen.

Jouw retourzending laten ophalen

 1. Kies de retourmethode ‘’pakket laten ophalen’’ in het portaal. 
 2. Selecteer de gewenste vervoerder, vul je gegevens in en kies de welke datum en tijd jij het pakket wil laten ophalen. 
 3. Pak het artikel in een zo origineel mogelijke staat in en doe de meegeleverde pakbon in de doos. Het printen van een retourlabel is binnen deze optie niet nodig. Je kunt er voor kiezen jouw retour verzekerd op te sturen, hiervoor worden kosten in rekening gebracht.
 4. Het aankoopbedrag excl. gemaakte verzendkosten wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, teruggestort op de rekening waarmee de betaling is voltooid, tenzij je het volledige bedrag betaald hebt met een cadeaukaart. In dat geval ontvang je voor het bedrag wat betaald is met een cadeaukaart, een nieuwe cadeaukaart. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen.

Jouw retourzending afgeven in een van onze winkels

 1. Print het retourformulier uit en vul deze in (Dit is niet verplicht). 
 2. Dit formulier, de webshop kassabon en het artikel in een zo origineel mogelijke staat neem je mee naar de winkel. 
 3. In de winkel kan het product ingeleverd worden. 
 4. Het aankoopbedrag wordt (exclusief verzendkosten) zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, teruggestort op de rekening waarmee de betaling is voltooid. Tenzij je betaald hebt met een cadeaukaart van Siebel Juweliers. In dat geval ontvang je voor het bedrag wat betaald is met een cadeaukaart, een nieuwe cadeaukaart. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen.* 

*Let op: een in de webshop gekocht geretourneerd artikel wordt niet terugbetaald in de winkel. Het bedrag wordt vanuit onze webshop gecrediteerd.

 

 Klik hier voor de uitgebreide retourvoorwaarden.