Siebel Juweliers opent 40e winkel

Amsterdam, 10 juli 2015

Na de opening van de eerste winkel ruim 100 jaar geleden opent  Siebel Juweliers op vrijdag 10 juli 2015 officieel haar 40e winkel. De voormalige winkel van Kamerbeek in Nijmegen op Plein 1944 heeft een oppervlakte van ruim vijfenzestig vierkante meter en biedt ruimte aan meer dan twintig sieraden- en horlogemerken. “De overgenomen winkel is niet ingrijpend verbouwd, want de juwelierszaak heeft reeds een perfecte uitstraling” aldus Cluster Store Manager Karin van Tuijl.

De juweliersketen opende de afgelopen weken winkels in Sittard, Barneveld, Alkmaar, Lelystad en op het Amsterdam Gelderlandplein. “Hierdoor is het totaal aantal winkels door heel Nederland binnen drie maanden van 34 naar 40 gestegen” zegt directeur Johan van Hees.

Siebel Juweliers wil haar winkelnetwerk verder uitbreiden en groeien tot minimaal vijftig winkels door heel Nederland. “Op deze manier maken wij de merken toegankelijker voor onze klanten en leren wij hen beter kennen in de bestaande winkels. Zo kunnen wij de vertrouwde en persoonlijke service leveren die de consument al meer dan 100 jaar van ons gewend is. Wij bieden een mooie aankoopervaring en geven prachtige cadeau-ideeën”, licht directeur Johan van Hees toe.

“Daar komt bij dat Siebel Juweliers op dit moment bezig is met het optimaliseren van de E-commerce, wat ervoor zorgt dat online winkelen bij ons nog beter en gemakkelijker zal gaan. Hierdoor kan de klant zich ook in onze webshop uitgebreid oriënteren op onze brede collectie sieraden en horloges” aldus Van Hees. Tevens is Siebel Juweliers gestart met het bouwen aan het loyaliteitsprogramma, welke aantrekkelijke voordelen voor de consument biedt.

Over Siebel Juweliers
Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 40 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan  een bijzonder moment of een cadeau voor het leven. Kijk op: www.siebeljuweliers.nl/nijmegen.


Nijmegen
Adres:
Plein 1944, nr 137 – 6511 JH Nijmegen