Nieuw bij Siebel Juweliers: Citizen watches

Amsterdam, 19  juni 2015

Vandaag introduceert Siebel Juweliers het horlogemerk Citizen, welke vanaf nu in een aantal winkels is toegevoegd aan de collectie. Inkoopmanager Karin Wink spreekt van “een uitstekende aanvulling op ons assortiment door de vooruitstrevende en moderne mentaliteit van het horlogemerk.”

Citizen is opgericht in 1930 en begeleidt zelf het gehele horloge productieproces, van het kleinste onderdeel tot de eindmontage. Deze ambachtelijke en vakkundige manier van werken sluit perfect aan bij de instelling van Siebel Juweliers; “wij hebben eveneens ons eigen atelier waar sieraden worden vervaardigd en gerepareerd, daar is vakmanschap, kennis en jaren ervaring voor nodig”, aldus Karin Wink.

Door de innovatieve technologieën is Citizen al jaren een voorloper op het gebied van uurwerken, zoals de radiogestuurde, satellietgesynchroniseerde tijdsaanduiding, ultradunne LCD-horloges en de revolutionaire door lichtenergie aangedreven horlogetechnologie Eco-Drive. Citizen is gespecialiseerd in ecologische en milieuvriendelijke horloges, welke zichzelf opladen door middel van zon- of kunstlicht waardoor batterijvervanging overbodig wordt.

Citizen heeft nu tijdelijk een Eco-Bonus Actie: bij aankoop van een Eco-Drive horloge vanaf €99,- t/m €199,- ontvangt u een korting van €15,- en bij aankoop van een Eco-Drive horloge vanaf €200,- ontvangt u een korting van €25,-. Kom langs & profiteer van deze geweldige openingsactie!

Over Siebel Juweliers
Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 38 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven. Kijk voor meer informatie op www.siebeljuweliers.nl
 

        Siebel - Citizen