Siebel Juweliers opent winkel in Barneveld

Amsterdam, 12 mei 2015

Kom het glas heffen en profiteer van schitterende openingsacties! Op vrijdag 15 mei opent Siebel Juweliers haar deuren in Barneveld op de Jan van Schaffelaarstraat 30. Dit wordt de 36e vestiging van Siebel Juweliers in Nederland en het derde filiaal in Gelderland. De feestelijke opening, met op zaterdag muziek van de Barneveldse band “Barre Bloazers”, is op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei vanaf 10:00 uur en iedereen is van harte uitgenodigd om dit bij te wonen.

Met deze nieuwe opening geeft Siebel Juweliers invulling aan haar groeistrategie. Zo opende zij vorige maand een nieuwe winkel in Sittard en in de komende weken opent Siebel Juweliers winkels in Alkmaar, Amsterdam Gelderlandplein, Lelystad en Nijmegen. Hierdoor stijgt het totaal aantal winkels nog voor deze zomer naar 40 door heel Nederland.

Cluster Store Manager van Gelderland, Desire Bambacht, licht toe “zeer trots te zijn op de nieuwe winkel in Barneveld.” Siebel Juweliers biedt hier een uitgebreid assortiment aan bekende merken sieraden en horloges. “Ook ons aanbod aan goud en diamant is groot en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben we onze eigen merken die exclusief bij Siebel Juweliers verkrijgbaar zijn” aldus Desire Bambacht.


Bij Siebel Juweliers in Barneveld zijn er diverse openingsacties, zoals de mogelijkheid om de Kluis te Kraken, waarbij u kans maakt op een schitterend horloge of sieraad t.w.v. €250,-. Tevens ontvangen de eerste 100 bezoekers een Siebel Juweliers Cadeaukaart (t.w.v. €5,- tot €100,-) en de eerste 250 klanten ontvangen een gratis goodiebag. Daarnaast is het tweede horloge van Esprit of Boccia gratis en krijgt u 30% korting op alle sieraden van LeChic. Het is daarom zeker de moeite waard om binnenkort een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel!


Over Siebel Juweliers
Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 36 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven.


Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.siebeljuweliers.nl

Klik hier voor winkelinformatie over Barneveld


Barneveld