Siebel Juweliers opent winkel in Oldenzaal

Amsterdam, 29 oktober 2015

Siebel Juweliers groeit en blijft winkels openen door heel Nederland. Zo opent de winkelketen op vrijdag 30 oktober haar deuren in Oldenzaal op de Grootestraat 28. Dit wordt de 41e vestiging van Siebel Juweliers in Nederland en het derde filiaal in Overijssel, naast Zwolle en Deventer. Cluster Store Manager Anita Schonenberg vertelt trots: “Ook in deze winkel bieden wij een mooie aankoopervaring en geven we prachtige cadeau-ideeën.”

Voor de zomer groeide Siebel Juweliers in drie maanden tijd van 34 naar 40 winkels. Zo opende de juweliersketen nieuwe winkels in Sittard, Alkmaar, Amsterdam Gelderlandplein, Barneveld, Lelystad en Nijmegen. Hierdoor stijgt het totaal aantal winkels nog voor deze zomer naar 40 door heel Nederland. De Siebel-winkels bieden allen een ruim assortiment aan zilver-, goud- en diamantsieraden en ook het aanbod aan internationale horlogemerken is breed.

Siebel Juweliers geeft zelf aan haar winkelnetwerk verder te willen uitbreiden tot minimaal vijftig winkels door heel Nederland. “Op deze manier maken wij de merken toegankelijker voor onze klanten en leren wij hen beter kennen in onze winkels. Zo kunnen wij de vertrouwde en persoonlijke service leveren die de consument al meer dan 100 jaar van ons gewend is,” licht directeur Johan van Hees toe.

Over Siebel Juweliers
Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 41 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven.

Entree Oldenzaal