Siebel Juweliers verhuisd naar nieuwe locatie in Haarlem

Amsterdam, 13 januari 2016

Siebel Juweliers start het nieuwe jaar in Haarlem op een nieuwe locatie. Het Haarlemse filiaal van de juweliersketen verhuisd naar nummer 5-5a op de Grote Houtstraat.
Met de nieuwe inrichting en styling, die in lijn is met de Flagshipstore op het Gelderlandplein in Amsterdam, kan Siebel Juweliers de consument een prettige winkelbeleving meegeven. De feestelijke heropening van dit prachtige filiaal van Siebel Juweliers vindt plaats op vrijdag 15 januari. Cluster Storemanager Nicole de Ruwe vertelt trots: ‘ Op een betere en nieuwe locatie creëren we nieuwe momenten.’
Siebel Juweliers is op weg naar een groei in winkels en streeft naar  50 winkels in het jaar 2016. Siebel Juweliers Haarlem biedt een ruim assortiment aan internationale en eigen merken;  zilver -, goud- en diamantsieraden, sieraden en horloges.

Over Siebel Juweliers 
Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 40 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen van verschillende merken. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven.

Siebel Juweliers, personal touch for personal moments.

Entree Siebel Juweliers Haarlem