PERSBERICHT 08-07-2019


Siebel Juweliers opent deze zomer 5 nieuwe filialen

Maastricht, Almere, Enschede, Amsterdam en Leidschendam verwelkomen Nederlands grootste juweliersketen.

Siebel Juweliers, de toonaangevende juwelier van Nederland, opent deze zomer maar liefst vijf nieuwe filialen. Elke winkelopening zal een feestelijk tintje krijgen waarbij iedereen verwelkomd wordt met een hapje en een drankje.

Op vrijdag 12 juli a.s. opent Siebel Juweliers haar 43e filiaal in Enschede. Het filiaal vestigt zich in winkel-centrum De Klanderij in het hart van de binnenstad van Enschede.  Dit winkelcentrum, dat gedeeltelijk een overdekte passage heeft, telt 50 winkels en is geliefd onder het winkelend publiek. Het nieuwe Siebel filiaal heeft een uitgebreid assortiment horlogemerken, chique gouden sieraden met diamant en trendy zilveren sieraden en biedt een veilig en geavanceerd systeem om gaatjes in oren te prikken. Daarnaast kan men bij Siebel persoonlijke trouwringen ontwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos door middel van een speciale trouwring-configurator.

Siebel Juweliers geeft met de nieuwe winkelopeningen invulling aan haar groeistrategie. Aldus Siebel:
“Op deze manier kunnen wij onze groeiende klantenkring optimaal bedienen met onze uitgebreide merk- en eigen collecties en onze klanten persoonlijke service bieden. We kijken dan ook uit naar de komende openingen en nodigen iedereen uit om bij ons langs te komen."

Over Siebel Juweliers
Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 43 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven.

Siebel Juweliers, personal touch for personal moments.