Renard horloges

Het Franse woord voor vos is renard. Het dier staat symbool voor het horlogemerk. De horloges zijn elegant, wild en verleidelijk. De kelten zagen de vos als een gids, Renard leidt je door de tijd. Voor de Japanners staat het dier symbool voor een lang en rijk leven. Vandaar dat de vos het beste symbool voor de horloges is. Zo is het horlogemerk een van de trendsetters op het gebied van elegante analoge uurwerken.

Siebel juweliers biedt u Renard dameshorloges en Renard herenhorloges.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

RENARD HORLOGES

Renard is door twee Nederlandse vrienden opgericht die al jarenlang samen hebben gewerkt in de lifestyle-branche. Het is een jong merk dat pas in 2015 werd opgericht. Deze heren hadden al lang een grote droom, die met de oprichting van Renard uitkwam. Het heeft een eigen stijl. Zo is het een tegenhanger van de snelle trend van digitale smartwatches. Dat doet het merk door de horloges analoog en stijlvol samen te stellen.

De horloges zijn voorzien van een goede mix van klassieke en eigentijdse invloeden. Het horlogemerk straalt stijl en klasse uit. De horloges staan bekend om zijn stijlvolle jaren zestig en zeventig designs en de betaalbare prijs. De vos staat symbool voor het merk Renard. Zo zijn de designs van Renard elegant, wild en verleidelijk. De betaalbare prijs van de horloges zorgen er voor dat de horloges razend populair zijn onder de trendy personen van dit moment.

KOOP UW RENARD HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Renard de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Uw bestellingen zijn ook gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399(maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).