Olivia Burton horloges

Rooster Lijst

1 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

1 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

OLIVIA BURTON
Het Londense merk Olivia Burton is opgericht in 2012. In een korte tijd is het merk uitgegroeid tot het best verkochte fashion horlogemerk van de UK in 2015. Wij begrijpen dit helemaal, want de horloges zijn prachtig, trendy en uniek! Olivia Burton combineert vintage invloeden met de laatste trends van de catwalk. 

OLIVIA BURTON HORLOGES
In 2012 werd Olivia Burton opgericht door Lesa Bennett en Jemma Fennings, die elkaar hebben ontmoet op London College of Fashion. De beste vriendinnen zagen een gat in de markt, namelijk betaalbare, stijlvolle, modieuze horloges. Het merk is vernoemd naar de oma van Lesa, die altijd een grote inspiratiebron voor de twee vrouwen is geweest.

De horloges beschikken over veel persoonlijkheid, feminisme en tijdloze charme. Olivia Burton creëert liefdevol elk uurwerk met oog voor detail. De horloges beschikken over een goede mix van vintage inspiraties en fashion forward trends.

Olivia Burton is een modieus merk met minimalistische, stijlvolle horloges. De horloges zijn bedoeld voor de trendy vrouw met een eigen stijl. Een absolute eyecatcher. De uitstekende kwaliteit van de horloges valt samen met de betaalbaarheid van de horloges.

Bekijk hier onze collectie Olivia Burton dameshorloges

KOOP JOUW OLIVIA BURTON HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar klantenservice@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).