Olivia Burton horloges

Het Londense merk Olivia Burton is opgericht in 2012. In deze korte tijd is het merk uitgegroeid tot het best verkochte fashion horlogemerk van de UK in 2015. Wij begrijpen dit helemaal, want de horloges zijn prachtig! Men combineert vintage invloeden met de laatste trends van de catwalk. Combineer dit met een luxueuze en elegante uitstraling tegen een zeer betaalbare prijs en je hebt de Olivia Burtons in de kern omschreven.

Rooster Lijst

47 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

47 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

OLIVIA BURTON HORLOGES

In 2012 werd Olivia Burton opgericht door Lesa Bennett en Jemma Fennings, die elkaar hebben ontmoet op London College of Fashion. De beste vriendinnen zagen een gat in de markt, namelijk betaalbare, stijlvolle, modieuze led horloges. Het merk is vernoemd naar de oma van Lesa, die altijd een grote inspiratiebron voor de twee vrouwen is geweest.

De horloges beschikken over veel persoonlijkheid, feminisme en tijdloze charme. Olivia Burton creëert liefdevol elk uurwerk met oog voor detail. De horloges beschikken over een goede mix van vintage inspiraties en fashion forward trends.

Olivia Burton ls een modieus merk met een minimalistische, stijlvolle horloges. De horloges zijn bedoeld voor de trendy vrouw met een eigen stijl. De horloges beschikken over een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De uurwerken zijn een absolute must bij elegante outfits van modieuze vrouwen.Een absolute eyecatcher. De uitstekende kwaliteit van de horloges valt samen met de betaalbaarheid van de horloges.

KOOP UW OLIVIA BURTON HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Olivia Burton de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Uw bestellingen zijn ook gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).