Frederique Constant horloges

Rooster Lijst

30 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

30 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

FREDERIQUE CONSTANT
Het horlogemerk Frederique Constant is in 1988 opgericht door twee Nederlanders en is ontstaan uit de passie voor mechanische horloges. Bij de Frederique Constant horloges is veel aandacht besteed aan de technische eigenschappen en de kwaliteiten van het ontwerp, evenals trends en de voorkeuren van de klant.

FREDERIQUE CONSTANT HORLOGES
Passie is kenmerkend voor het merk Frederique Constant. Ieder Frederique Constant horloge wordt met de hand in elkaar gezet en ondergaat een streng controletraject om de maximale kwaliteit te kunnen bieden. Het Zwitserse horlogemerk heeft klassieke, chique horloges en een ruime keuze in automaten, smartwatches en quartz horloges.

Bekijk hier onze collectie Frederique Constant dameshorloges en Frederique Constant herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN FREDERIQUE CONSTANT
De dameshorloges van Frederique Constant zijn chique en stijlvol. Frederique Constant maakt prachtige Zwitserse uurwerken. Als je op zoek bent naar een zeer elegant horloge met technische eigenschappen voor jouw stijlvolle look, dan is een horloge van Frederique Constant een musthave! Frederique Constant gaat in op de trends en voorkeuren van de klanten.

HERENHORLOGE VAN FREDERIQUE CONSTANT
De herenhorloges van Frederique Constant zijn bedoeld voor de stijlvolle man. Een man met een eigen karakter en een chique stijl draagt een Frederique Constant horloge. De horloges hebben automatische of quartz uurwerken en beschikken over schitterende leren- en stalen banden.

KOOP UW FREDERIQUE CONSTANT HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 00