Frederique Constant horloges

Frederique Constant horloges van Siebel Juweliers

Een Frederique Constant horloge is een bijzonder product om te dragen. De ontwerpers van dit unieke merk houden er een mooie filosofie op na; “Leef je passie”. Hierbij past het design van de horloges, deze zijn namelijk stijlvol en hebben een echt wow-effect. Het merk Frederique Constant staat voor kwaliteit en perfectie. Daarmee ligt dit modemerk op dezelfde lijn als Siebel Juweliers. Wij zijn er trots op om modieuze en trendy horloges van Frederique Constant te mogen aanbieden.  Binnen ons assortiment vind je dan ook een uiteenlopende collectie van fraaie designs van dit unieke modelabel. Kies jouw favoriete exemplaar en draag met trots een horloge van Frederique Constant.

Over Frederique Constant

Het merk Frederique Constant is opgericht door de Nederlandse oprichters Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax. Door de passie voor mechanische horloges hebben de ontwerpers er veel tijd en aandacht in gestoken om fraaie horloges op de markt te brengen. Wat het merk extra bijzonder maakt is dat de uurwerken stof- en waterdicht zijn. Dit heeft als reden om de fijne mechaniek te beschermen. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het ontwerp, trends en de voorkeuren van de klant. Elk uurwerk wordt met de hand in elkaar gezet en ondergaat een streng controletraject. Kortom een speciaal merk waar een mooi verhaal achter schuilgaat.

Dames- en herenhorloges van Frederique Constant

In het assortiment van Siebel Juweliers hebben we zowel dames- als herenhorloges. De dameshorloges zijn kenmerkend door de chique en modieuze stijl. Alle exemplaren zijn zeer elegant waardoor ze perfect aansluiten op jouw dagelijkse look. Populaire kleuren onder de dameshorloges van Frederique Constant zijn voornamelijk goud, zilver of in combinatie met een lerenpolsbandje. Denk bijvoorbeeld aan de Delight Smartwatch of de Classics Carrée.

Maar niet alleen dameshorloges zijn erg in trek van dit Nederlandse modelabel, ook de herencollectie mag er wezen. De herenhorloges van Frederik Constant zijn bedoeld voor de stijlvolle, zelfverzekerde man. De uurwerken beschikken over een automatisch of quartz mechanisme en zijn daarmee zeer trendy. Benieuwd naar de exemplaren van Frederique Constant? Neem  eens een kijkje in ons assortiment en laat je overweldigen door het aanbod. Daar vind je bijvoorbeeld de Midsize Date of de Index Automatic.

Waarom Frederique Constant kopen bij Siebel Juweliers?

Siebel Juweliers staat erom bekend om alleen de beste en hoogwaardige horloges in het assortiment op te nemen. Vandaar dat we dan ook trots zijn om de stijlvolle collectie van Frederique Constant te mogen aanbieden. Onze expertise ligt op het gebied van kennis en vakmanschap en willen jou daarom graag helpen bij het vinden van het perfecte horloge. Bovendien is Siebel Juweliers een winkelketen die een betrouwbare en persoonlijke benadering erop nahoudt. Wanneer je dus kiest voor een horloge van Frederique Constant bij Siebel Juweliers, weet je dat je altijd gaat voor de beste kwaliteit.