Frédérique Constant horloges

Het horlogemerk Frédérique Constant is in 1988 opgericht door twee Nederlanders en is ontstaan uit de passie voor mechanische horloges. Bij de Frédérique Constant horloges is veel aandacht besteed aan de technische eigenschappen en de kwaliteiten van het ontwerp, evenals trends en de voorkeuren van de klant.

Rooster Lijst

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

FRÉDÉRIQUE CONSTANT HORLOGES

Passie is kenmerkend voor het merk Frederique Constant. Ieder Frederique Constant horloge wordt met de hand in elkaar gezet en ondergaat een zeer streng controletraject om maximale kwaliteit te kunnen bieden. Het Zwitserse horlogemerk heeft zeer klassieke, chique horloges. Siebel juweliers biedt u Frédérique Constant dameshorloges en Frédérique Constant herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN FRÉDÉRIQUE CONSTANT

De dameshorloges van Frédérique Constant zijn zeer chique en stijlvol. Frédérique Constant maakt prachtige Zwitserse uurwerken. Als je een zeer elegant horloge met technische eigenschappen wil voor jouw stijlvolle look, dan is een Frédérique Constant horloge een musthave. Frédérique Constant gaat in op de trends en voorkeuren van de klanten.

HERENHORLOGE VAN FRÉDÉRIQUE CONSTANT

De herenhorloges van Frédérique Constant is bedoeld voor de stijlvolle man. Een man met een eigen karakter en een chique stijl draagt een Frédérique Constant horloge. De horloges hebben automatische of quartz uurwerken. De horloges beschikken over schitterende leren banden, ook zijn er enkele horloges met stalen banden. Bekijk hier de herenhorloges van Frédérique Constant.

KOOP UW FRÉDÉRIQUE CONSTANT HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Frédérique Constant de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399(maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).