Frédérique Constant horloges

FRÉDÉRIQUE CONSTANT
Het horlogemerk Frédérique Constant is in 1988 opgericht door twee Nederlanders en is ontstaan uit de passie voor mechanische horloges. Bij de Frédérique Constant horloges is veel aandacht besteed aan de technische eigenschappen en de kwaliteiten van het ontwerp, evenals trends en de voorkeuren van de klant.

FRÉDÉRIQUE CONSTANT HORLOGES
Passie is kenmerkend voor het merk Frederique Constant. Ieder Frederique Constant horloge wordt met de hand in elkaar gezet en ondergaat een streng controletraject om de maximale kwaliteit te kunnen bieden. Het Zwitserse horlogemerk heeft klassieke, chique horloges.

Bekijk hier onze collectie Frédérique Constant dameshorloges en Frédérique Constant herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN FRÉDÉRIQUE CONSTANT
De dameshorloges van Frédérique Constant zijn chique en stijlvol. Frédérique Constant maakt prachtige Zwitserse uurwerken. Als je op zoek bent naar een zeer elegant horloge met technische eigenschappen voor jouw stijlvolle look, dan is een horloge van Frédérique Constant een musthave! Frédérique Constant gaat in op de trends en voorkeuren van de klanten.

HERENHORLOGE VAN FRÉDÉRIQUE CONSTANT
De herenhorloges van Frédérique Constant zijn bedoeld voor de stijlvolle man. Een man met een eigen karakter en een chique stijl draagt een Frédérique Constant horloge. De horloges hebben automatische of quartz uurwerken en beschikken over schitterende leren- en stalen banden.

KOOP UW FRÉDÉRIQUE CONSTANT HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 99