Edox horloges

Met ruim 125 jaar ervaring is Edox een serieuze speler binnen de horlogebranche. Edox horloges heeft een brede collectie met onder andere chique, klassieke en sportieve horloges. Het doel van Edox is om tot de top drie van belangrijkste Zwitserse horlogemerken te behoren en wat Siebel Juweliers betreft horen ze daar zeker bij.

EDOX HORLOGES

In onze winkels zijn de exclusieve horloges van Edox verkrijgbaar. Edox beschikt over een mooie, stijlvolle Swiss made collectie. De horloges van Edox zijn chique en klassiek. Ook heeft Edox, horloges met een sportieve look. Edox horloges wil graag bij de grootste Zwitserse horlogemerken horen. Edox staat in het oude Grieks voor ''het uur''. Edox is een prachtig Zwitsers merk dat bekend staat om haar platte quartz horloge met datumaanduiding. Ook beschikken de horloges over het logo van Edox: de zandloper. De Edox horloges staan voor hoge kwaliteit, passie en innovatie.

KOOP UW EDOX HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Edox de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestellling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuwelier.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 - 16.00 uur).