Edox horloges

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

EDOX
Met ruim 125 jaar ervaring is Edox een serieuze speler binnen de horlogebranche. Edox heeft een brede collectie horloges voor iedere gelegenheid, waaronder chique, klassieke en sportieve horloges. Edox streeft er naar om bij de top drie van belangrijkste Zwitserse horlogemerken te behoren. 

EDOX HORLOGES
Edox beschikt over een mooie, stijlvolle Swiss made collectie. Horloges van stijlvol chique tot horloges met een sportieve look. Edox is een prachtig Zwitsers merk dat bekend staat om haar platte quartz horloge met datumaanduiding. De horloges staan voor hoge kwaliteit, passie en innovatie. Edox staat in het oude Grieks voor ''het uur''.

Bekijk hier onze Edox collectie

KOOP JOUW EDOX HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).