Boccia Titanium horloges

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

BOCCIA TITANIUM
Boccia is hét merk als het gaat om titanium sieraden en horloges. Boccia sieraden beschikken over een strak, modern en vernieuwende look. Titanium is erg draagvriendelijk, omdat het bestaat uit antiallergische materialen. Titanium is dus geschikt voor iedereen met een allergie voor bijvoorbeeld zilver of staal. 

BOCCIA HORLOGES
Binnen de collectie van Boccia zie je verschillende aantrekkelijke designs van nikkel- en allergievrij titanium. De horloges zijn volledig van het zeer duurzame edelmetaal titanium gemaakt. Boccia staat al jaren bekend om haar sterke, betrouwbare horloges. De modellen van Boccia zijn licht van gewicht en dit zorgt voor veel draagcomfort. Door het gebruik van nikkelvrij titanium, zijn de uurwerken bovendien het meest geschikt voor mensen met allergieën tegen zilver of staal. 

Bekijk hier onze collectie Boccia dameshorloges en Boccia herenhorloges

DAMESHORLOGE VAN BOCCIA
De subtiele dameshorloges met leren banden worden afgewisseld door modellen met een stoere titanium band. Sommige titanium banden zijn verguld met wit keramiek. De horloges van Boccia zijn geschikt voor mensen met een allergie tegen zilver of staal.

HERENHORLOGE VAN BOCCIA
Ook de herenhorloges van Boccia zijn goed vertegenwoordigd bij Siebel Juweliers. Het draagcomfort is erg groot door het lichte materiaal dat wordt gebruikt en daardoor zijn het direct ook kwalitatief sterke horloges. Bekijk hier de strakke, stijlvolle titanium banden en leren banden horloges.

KOOP JOUW BOCCIA HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).