Boccia Titanium horloges

Boccia is hét merk als het gaat om titanium sieraden en horloges. Titanium is als materiaal zeer draagvriendelijk omdat het antiallergisch is en dus geschikt is voor iedereen met een allergie voor bijvoorbeeld staal of zilver.

Dameshorloges | Herenhorloges

BOCCIA HORLOGES

Binnen de collectie van Boccia zie je verschillende aantrekkelijke designs van nikkel- en allergievrij titanium. De horloges zijn dan ook volledig van het zeer duurzame edelmetaal titanium gemaakt. Boccia staat al jaren bekend om haar sterke, betrouwbare horloges. De modellen van Boccia zijn licht van gewicht en dit zorgt voor veel draagcomfort. Door het gebruik van nikkelvrij titanium, zijn hun uurwerken bovendien zeer geschikt voor mensen met allergieën tegen zilver of staal.
Siebel juweliers biedt u Boccia dameshorloges en Boccia herenhorloges

DAMESHORLOGE VAN BOCCIA

In onze winkels vindt u een ruim assortiment aan Boccia dameshorloges. Mooie subtiele horloges met leren banden worden afgewisseld door modellen met een stoere titanium band. Sommige titanium banden zijn verguld met wit keramic. Wilt u over de toepassingen van dit unieke product meer weten, bekijk dan de complete collectie Boccia Dameshorloges.

HERENHORLOGE VAN BOCCIA

Ook de herenhorloges van Boccia zijn goed vertegenwoordigd bij Siebel. Het draagcomfort is erg groot door het lichte materiaal dat wordt gebruikt en daardoor zijn het direct ook kwalitatief sterke horloges. Bekijk hier de strakke, stijlvolle titanium banden en leren banden horloges.

KOOP UW BOCCIA HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Boccia de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Uw bestellingen zijn ook gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).