Yes! We hebben een nieuw horlogemerk aan onze collectie toegevoegd, namelijk het op Amsterdam en New York geïnspireerde merk: ROSEFIELD. Houd je van een minimalistische style met een elegante touch? Lees dan snel verder en maak kennis met dit fijne en populaire horlogemerk.

 

AMSTERDAM & NEW YORK

De horloges van ROSEFIELD zijn geïnspireerd op Amsterdam en New York. Net zo stijlvol. ROSEFIELD combineert ingetogen en minimalistisch Dutch design met de fashionable aesthetics die zo typerend zijn voor New York. Het resultaat is een bijzondere en veelzijdige collectie horloges met een eigentijdse look & feel. Je mixt en match een ROSEFIELD horloge makkelijk met jouw outfit door de verwisselbare bandjes. Voor een casual day, een girls night out of een business meeting: dit horloge past werkelijk bij iedere style. 

 

KWALITEIT EN DESIGN
Voor ROSEFIELD is kwaliteit net zo belangrijk als design. Daarom werken zij alleen met de beste materialen. Zo zitten in alle horloges duurzame Japanse uurwerken en zijn de bandjes gemaakt van soepel leer en elegant mesh roestvrij staal.
De horloges van ROSEFIELD hebben een dunne en elegante horlogekast, die je mooi kan combineren met de soepele leren bandjes. Alle leren bandjes zijn verwisselbaar, zodat je je horloge aan kunt passen aan de rest van je outfit. Bekijk hier hoe je een Rosefield horlogebandje verwisseld. 

 

Shop hier onze collectie Rosefield horloges!

 HOW THEY ARE MADE

Altijd al willen weten hoe een uurwerk geproduceerd wordt? Deze video van Rosefield watches geeft een mooie impressie.