Get the Royal Look met Diamonfire
Met Koningsdag en een Royal Wedding op komst zijn wij bij Siebel helemaal in Koninklijke sferen.

Een sieradenmerk dat perfect aansluit op de stijl van the royals is Diamonfire. Van subtiel chic à la Meghan Markle en elegant klassiek à la Prinses Kate tot groots en meeslepend à la Maxima. Met de sieraden van Diamonfire creëer je eenvoudig de sophisticated look die het best bij je past.

Ter inspiratie zetten we de mooiste Diamonfire sieraden in de stijl van de sprankelendste (toekomstige) royals voor jou op een rij. 

Meghan Markle
De komende weken zijn alle ogen gericht op future royal Meghan. Meghan’s stijl kenmerkt zich door een trendoverstijgende elegantie die indruk maakt door een perfecte combinatie van sportieve basics met high end kledingstukken. Meghan combineert een jeans moeiteloos met een paar schitterende hakken en een prachtige mantel om zo een geheel eigen speelse stijl neer te zetten. Qua sieraden houdt Meghan het over het algemeen bescheiden en subtiel. Je zal haar niet snel zien met een statement collier of grote oorsieraden. Haar geliefde Harry speelde daar fantastisch op in door haar een (voor Koninklijke maatstaven) minimalistische verlovingsring te geven die vooral opvalt door de symbolische waarde van de diamanten waarmee de ring bezet is. 

Prinses Kate
Als echtgenote van de kroonprins is prinses Kate op dit moment één van de prominentste leden van de Britse Koninklijke familie en zij heeft haar kledingstijl daar in de loop van de jaren op aangepast. Klassiek en elegant zijn de woorden die de look van Kate het beste omschrijven. Omdat Kate in haar positie gebruik mag maken van de Britse kroonjuwelen heeft haar sieradenstijl bij officiële gelegenheden een onmiskenbare Koninklijke uitstraling, maar ook een tikkeltje vintage. Op meer casual gelegenheden zie je Kate vaak met wat fijnere, romantische sieraden.

Koningin Maxima
Onze eigen Queen of Style houdt er een hele andere smaak op na dan de Britse Royals. Ze durft en is niet bang om af en toe het randje op te zoeken als het om kleur, materiaal of patroonkeus gaat. Wat betreft haar juwelen kiest Maxima vooral voor groot, opvallend en kleurrijk. Zelfs op het staatsieportret dat Erwin Olafs onlangs van haar maakte valt naast de indringende blik van onze Koningin vooral het gigantische formaat van haar sprankelende solitaire diamanten oorknoppen op.