Het verhaal achter de Daniel Wellington horloges

Filip Tysander, de oprichter van Daniel Wellington, kwam op het idee voor de horloges na een spontane ontmoeting met een Britse gentleman genaamd 'Daniel Wellington'. Tijdens een van zijn reizen kwam hij deze man tegen. De man had een tijdloze stijl en droeg horloges met oude NATO-banden.

Filip was zo onder de indruk van de Brit zijn stijl, dat hij het als inspiratie gebruikte voor zijn eigen horlogelijn. Zo kwam er een prachtig horloge tot stand. Het is dun, verfijnd en minimalistisch en het horloge draagt een klassiek en tijdloos design met zich mee. 

De horloges zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Zo zijn de horloges goed te combineren bij jouw outfit voor een feestje, ook voor een 'zakelijke' look kun je een Daniel Wellington dragen. Het zijn ook echte 'eyecatchers' op de terrasjes. De wijzerplaten zijn perfect te combineren met de NATO- en leren banden. Zo is er voor iedere gelegenheid een bijpassend horloge.

Daniel Wellington sfeerbeeld

De verschillende lijnen van Daniel Wellington hebben stuk voor stuk hun eigen charmes. De ultradunne kasten (6mm) zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zilver en roségoud. De kasten zijn verkrijgbaar in twee maten 36mm en 40mm. Bekijk hier de collectie Daniel Wellington horloges!