BEHIND THE BRAND | Sparkling Jewels

Welkom in de wereld van Sparkling Jewels. Bij dit label, ontstaan in 2014, draait alles om het mixen & matchen van prachtige natuurlijke edelstenen. Edelstenen ontstaan niet zomaar, de mooiste en meest kleurrijke edelstenen ontstaan dieper in de aarde. Het vormen van edelstenen is een magnifiek wonder. Het kan wel duizenden jaren duren totdat de intens diepe kleuren van deze prachtige stenen zichtbaar worden. Het ruwe materiaal wordt geslepen en gesneden tot schitterende gefaceteerde en rond gepolijste edelstenen. 

Het DNA van Sparkling Jewels
Sparkling Jewels biedt een brede collectie aan handgemaakte unieke sieraden en streeft altijd naar perfectie in design en kwaliteit. Het DNA van Sparkling Jewels kan je omschrijven als een tijdloos fashion merk, wat voor de moderne vrouw van nu is ontworpen. Die haar eigen creativiteit omarmt en dit laat zien in haar kledingstijl. Deze sieraden kun je matchen met al je outfits! Of je nu een sprankelende swarovski gezette edelsteen combineert met een prachtige cocktail dress of een stoere blouse met een kleurrijke Cherry Quartz edelsteen. Voor elke gelegenheid heeft Sparkling Jewels dé perfecte sieraden set!

Summer Collection
Dit seizoen staan twaalf zomerse edelstenen centraal in levendige kleuren en exotische motieven. Inspiratie komt dit seizoen voort uit de uitbundige kleuren van deze aankomende zomer. Zon, palmstranden en exotische landschappen; de ultieme tropische droom. De zomerse collectie bevat fraaie dierlijke motieven als de Tijgeroog edelsteen maar ook oceaan Turquoise accenten en bloemige pasteltinten in Amazoniet, Rose Quartz en het zoete Cherry Quartz. Creëer je perfecte sieradenlook met jouw favoriete edelsteen door te mixen met de Sparkling Jewels oorbellen, pendanten en armbanden.

Sparkling Jewels sieraden zijn een perfect cadeau voor jezelf of iemand anders. Bekijk hier de hele collectie!