BEHIND THE BRAND
Salvatore is opgericht in de jaren ’90 door Salvador Pellicer Sánchez. Hij kwam al snel in aanraking met sieraden doordat zijn familie al jaren werkzaam was binnen de sieradenindustrie. Op een jonge leeftijd ontdekte Salvador dat het interessant zou zijn om elegante sieraden van goud met diamant te vervangen voor zilveren sieraden met een uniek en nieuw design.

Salvatore sieraden

Op verschillende trips naar Italië ontdekte Salvador dat het er wel degelijk de mogelijkheid was om exclusieve sieraden te maken in het zilver.

Sinds de start van Salvatore hebben ze altijd geloofd in het sterke design van Salvatore, met een wit en schitterend metaal, waarvan de waarde iedere dag stijgt. Salvatore heeft inmiddels veel succesvolle collecties gecreëerd.

Salvatore sieraden

DOELSTELLINGEN BEHALEN
Salvatore vervuld hun grote uitdaging nu meer mensen een sieraad, gemaakt door Salvatore Plata, bezitten. “We zijn gegroeid, we hebben ons ontwikkeld en samen zullen we doorgaan met het werk en zullen we onze doelstelling, welke is om door te gaan met het lanceren van zilveren sieraden, behalen.”

Salvatore sieraden

EDITORS CHOICE
Bij deze collectie was het heel erg lastig om een favoriet te kiezen, ik ben namelijk echt fan van deze prachtige sieraden. Daarom heb ik een persoonlijke favoriet gekozen in de categorie oorbellen en in de categorie ringen. Bekijk hier de volledige collectie van Salvatore. 

Salvatore sieraden