BEHIND THE BRAND | Diamonfire
Diamonfire geeft je toegang tot de wereld van exclusieve sieraden zonder het verheven prijskaartje. Of je nu houdt van casual chic of overweldigende glamour, Diamonfire heeft altijd de perfecte finishing touch voor jouw look geïnspireerd op de onweerstaanbare schittering van de diamant.

Het sieradenmerk gelooft dat liefde alles mooier maakt. En dat zie je direct aan de manier waarop Diamonfire met haar sieraden omgaat. Aan de liefde voor het materiaal waar Diamonfire mee werkt bijvoorbeeld. Zo worden alle zilveren sieraden uiteindelijk afgewerkt met een laagje platina en krijgen de Diamonfire stenen een exclusieve diamond treatment. Ook de liefde voor het design komt tot uitdrukking in de details van de Diamonfire ontwerpen.

Uitmuntende kwaliteit
Diamonfire behoort tot de beste en meest sierlijke diamantsimulaties. Om dit te kunnen garanderen, voldoen de Diamonfire zirkonia stenen aan dezelfde eisen als de kostbaarste diamanten. Elke steen (vanaf 4 millimeter) wordt handgeslepen volgens ambachtelijke diamantslijp technieken en elektronisch gecontroleerd op Cut, Clarity en Colour. Alleen de stenen die op alle waarden “excellent” scoren, sieren de Diamonfire collectie.

Platina afwerking
Alle Diamonfire sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig 925 zilver, oftewel het hoogste gehalte zilver. Voor een sterke afwerking, een perfecte kleur en een tikkeltje extra glamour brengt Diamonfire vervolgens drie lagen edelmetaal aan; Palladium, Platina en Rhodium. Zo krijgen alle sieraden de onmiskenbare luxe Diamonfire look.

Uniek certificaat
Elk Diamonfire juweel wordt aangeboden in een luxe fluwelen geschenkverpakking met uniek certificaat dat de superieure kwaliteit van de Diamonfire stenen garandeert. We raden je aan om jouw Diamonfire sieraden altijd in het originele doosje (of een doosje van vergelijkbaar materiaal) te bewaren om ze te beschermen tegen beschadigingen.