BEHIND THE BRAND
Het prachtige en exclusieve sieradenlabel Close to Zen is er één van Nederlandse bodem. De collectie bestaat uit luxe, handgemaakte en tijdloze armbanden, ringen, hangers en oorbellen van hoogwaardige materialen zoals (verguld) 925 sterling zilver, leer en (half) edelstenen. 

HANDGEMAAKT IN BALI
De sieraden van Close to Zen worden door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met de hand vervaardigd. De Balinese cultuur en eeuwenoude wijsheden vormen de basis voor de sieraden van Close to Zen. In de ontwerpen komen spiritualiteit, trends en tradities samen.

CLASSIC DOT COLLECTIE
Close to Zen gebruikt één van oudste technieken vanuit Bali voor wat betreft het maken van sieraden, genaamd 'Dots'. Elk item in deze collectie bestaat uit meerdere lagen goldplated of 925 sterling zilveren bolletjes. Vernieuwing in combinatie met het respect voor de Balinese tradities geven ons de mogelijkheden om de mooiste sieraden van de hoogste kwaliteit te maken.

STONE COLLECTIE
Een perfecte combinatie tussen 925 sterling zilver en exclusieve edelstenen. De stenen zijn stuk voor stuk gesneden, geslepen en voorzichtig met de hand geplaatst op de sieraden. Meer weten over de verschillende eigenschappen van Edelstenen? Lees hier verder. 

 EDITORS' CHOICE
Alle sieraden van Close to Zen zijn stuk voor stuk prachtig. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar onderstaande oorbellen, ze zijn eenvoudig maar toch opvallend. De 'dots' vind ik een leuk detail op deze oorbellen. Je shopt de oorbellen hier!