Buddha to Buddha werd in 1997 geboren tijdens een meditatie vakantie in Azië. In zijn zoektocht wilde de oprichter van het merk de diepere ervaring van zowel contemplatie als viering vastleggen. Hij tekende een schets van een armband en een exemplaar werd gemaakt door een plaatselijke zilversmid. De eerste armband werd geboren en kreeg de naam Batul

Buddha to Buddha armband Batul Mini

PREMIUM
Door de jaren heen werd Buddha to Buddha beroemd om zijn handgemaakte premium armbanden. De sieradencollectie Buddha to Buddha is de belichaming van dat diepere gevoel. Ontworpen in Amsterdam en handgemaakt door de beste zilversmeden in de regio Azië-Stille Oceaan.

Buddha to Buddha armbanden

LIFESTYLE
Maar Buddha to Buddha is meer dan alleen sieraden. Het is een levensstijl. Een stijl die het leven omarmt. Dat omvat de tegenstellingen in het leven. Het verbindt en sprankelt als 925 sterling zilver en het is rauw en warm als leer. Degelijk en organisch. Buddha to Buddha is puur in zijn uitersten. Geen vermenging. Geen compromissen. 100% passie en trots.

Buddha to Buddha sieraden

CRAFT & QUALITY
Vakmanschap vormt de kern van de premium sieraden van Buddha to Buddha. Van het ontwerpproces tot de ontwikkeling, een team van ontwerpers, ontwikkelaars en zilversmeden werken samen om het product te vervaardigen. De Chain Big armband (size E) neemt een zilversmid rond de 5 dagen in beslag, inclusief de gesp, bestaande uit 28 ingewikkelde stukken. Zelfs het leer op de ontwerpen is met de hand geweven door getalenteerde leerarbeiders.

EDITORS CHOICE
Het was moeilijk kiezen na de lancering van de nieuwe collectie van Buddha to Buddha collection. Daarom een nieuw model en een classic model van Buddha gekozen: de Ben Mini. Love it! 

Buddha to Buddha armband Ben Mini

Bekijk de hele collectie van Buddha to Buddha hier