Deze opvallende en kleurrijke sieraden zijn afkomstig uit het zonnige Milaan. Het uitgebreide team van experts en ontwerpers staat voor diversiteit, kennis en detail. Al drie generaties lang creëren zij de meest elegante en tijdloze sieraden. Het concept van Bronzallure is dan ook volledig ontworpen en gemaakt in Italië. Het merk is een eerbetoon aan vrouwen die zowel lief als gedurfd kunnen zijn en een stijlvol statement willen maken. 

Bronzallure sieraden

Collectie

De sieraden van dit prachtige merk worden opgedeeld in een aantal collecties. Zo vind je in onze webshop en winkels onder andere ringen, colliers, armbanden en oorbellen van de lijnen Preziosa, Incanto, Felicia en Altissima. In deze collecties zit voor iedere gelegenheid wel een bijpassend sieraad, van stoere grove schakels tot schitterende zirkonia’s. De ontwerpen van Bronzallure zijn tijdloos, elegant en kun je eindeloos met elkaar combineren.

Edelstenen

Een belangrijk kenmerk van deze sieraden zijn de opvallende edelstenen. Deze natuurstenen worden met hand geslepen en komen voor in verschillende vormen, maten en kleuren. Veel voorkomende stenen in onze collectie zijn rozenkwarts, onyx, chalcedoon, agaat, topaas en maansteen. Maar ook zoetwaterparels en zirkonia – een mooi alternatief voor diamant.

Bronzallure colliers

Materiaal

De naam verklapt het al, de sieraden hebben een bronzen kern met daarover een coating van 18 karaat roségoud. Doordat de kern brons is hecht de coating beter op het sieraad. Dit zorgt er ook voor dat jouw sieraad minder snel zal verkleuren. Dankzij de unieke samenstelling zijn de sieraden hypoallergeen, nikkelvrij en cadmiumvrij.

Writers choice

Mijn persoonlijke favorieten uit deze collectie zijn de rosé ovale schakelarmband en het bijpassende schakel collier. Deze grove schakels zijn op dit moment erg populair. De zilveren details met zirkonia zorgen ervoor dat ze nog makkelijker te combineren zijn en vormen als set een echte blikvanger. Om het af te maken kun je er verschillende ringen van Bronzallure bij dragen en jouw look is helemaal compleet!

Bronzallure armband

Shop de Bronzallure collectie hier.