Hoe kan ik betalen via AfterPay?

Siebel Juweliers biedt u de mogelijkheid om met AfterPay te betalen. AfterPay voert voor Siebel Juweliers het volledig achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay per e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. 

U kunt bij Siebel Juweliers via Afterpay betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

Let op! Ook met de betaalmethode Afterpay hoort u twee e-mails van ons te ontvangen.

In de eerste e-mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en in de tweede mail een bevestiging dat uw betaling is goedgekeurd door Afterpay. Heeft u deze tweede mail niet ontvangen? Dan is uw bestelling waarschijnlijk niet goed doorgekomen en wordt deze daarom ook niet in behandeling genomen.